Turgut sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'ndan Yapılandırma Sorunu

05 Aralık 2024 15:56

TEB bankasından kullanmış olduğum bireysel kredi kartı borçlarımı ödeyemediğim için 3 ay önce 24 ay vade ile yapılandırma yapmıştım. Aylık ödeme tutarı gelirime istinaden çok yüksek olduğu için tekrar ödeme yapamadım ve tekrar TEB Bankası Genel Müdürlüğü tahsilat merkezi ile görüşme sağladım. Borçlarımı ödeyebilmek için 60 ay vade ile tekrar yapılandırma istedim. Öncelikle eski yapılandırmayı iptal edip yeni yapılandırma işlemini sağlayacaklarını belirttiler. İptal işlemi sistemlerine ertesi gün geçeceğini belirttiler. Ertesi gün ben iletişime geçtim ve hâlâ sistemlerinde görüntüleyemediklerini söylediler ve bu işlem günlerce devam etti. Bugün, 05/12/2024 tarihinde TEB Bankası genel müdürlük ile iletişime geçtim, yapılandırma için red alındığını ve yapılandırma yapamayacaklarını belirttiler. Borcumun tamamını ya da asgari ödeme tutarını 06/12/2024 tarihine kadar gerçekleştirmem istendi, aksi takdirde borçlarım avukata verileceği söylendi. TEB Bankası şubesine gittim, yardımcı olamayacaklarını, kendilerinin bu konu ile ilgili ilgilenmediklerini söylediler. Ben bu borcu ödemek istiyorum fakat TEB Bankası borcu ödememde bir kolaylık sağlamıyor. Çözüm yolu yerine bu konuyu istediğim yere şikayet edebileceğimi, bu yapılandırmanın kesinlikle gerçekleşmeyeceğini, borcumun tamamını talep ettiler. Bir esnaf olarak zor durumlar geçiriyorum, bu konu ile ilgili yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla.

05 Aralık 2024 16:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

06 Aralık 2024 10:47

İletişime geçen olmadı.

06 Aralık 2024 16:10

Tarafıma SMS yoluyla bilgi verildi fakat olumlu bir sonuç yok halen yapılandırma yapmayacaklarını belirtiyorlar ben bu borcu ödemek istediğim için yapılandırma yapmaya çalışıyorum ödemek istemesem neden yapılandırma ile uğraşayım ki

Ayşe sonucu yetersiz buldu

Ayşe
04 Kasım 2024 22:46

Onayım Olmadan Ek Borç Çıkarıldı, Mağdur Edildim!

Güneş
09 Eylül 2025 20:06
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Sürecinde Zorluklar

Ayşe
07 Ocak 2025 21:37
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Yapılandırma Talebim Gerekçesiz Olarak Reddedildi

Cemal
09 Ekim 2025 16:24
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

TEB Kredi Kartı Yapılandırma Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgi

Şahin