TEB Bankası İptal Edilen Ve Basılmamış Kredi Kartı Taahhüt Bedeli.

TEB Bankası İptal Edilen Ve Basılmamış Kredi Kartı Taahhüt Bedeli.
Ahmet
06 Eylül 2024 13:50

TEB bankasından kredi kartı açılması talebimi internet üstünden oluşturduktan sonra. Birkaç gün sonra karta ihtiyacım kalmadığı için TEB uygulaması üstünden iptal ettim. Müşteri hizmetleri ile kredi kartımı iptal etmeden önce yaptığım görüşmede kredi kartımın henüz basılmadığını müşteri temsilcisinden öğrendim. Ve hemen TEB uygulaması üstünden iptal talebi oluşturdum. Bir gün sonra TEB uygulamasından kontrol ettiğimde kredi kartıma 400 TL cayma taahhüt bedeli uygulandığını ve ekstre yansıtıldığını gördüm. Müşteri hizmetleri ile 5 defa görüşmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Bana banka ile halledilebileceğini söylemelerine rağmen banka ile de hiçbir sonuç elde edemedim. Kredi kartı başvurusunda ilk yıl hiçbir şekilde kullanım ücreti alınmayacağı yazıyordu. Sonuç olarak TEB bankasının tarafıma ulaştırmadığı ve basım yapmadığı ve ilk yıl kullanım ücreti olmayan kredi kartından tarafına 400 TL bir ekstre ücreti çıkarması bankaya olan güvenimi sarsmıştır. Bulunduğum ildeki bankanın şubesinden 3331478 referans kodu ile oluşturduğum şikayet talebimi banka üstünden ilettim. Haksız kazanç sağlamanın bu türlüsünü ilk defa görüyorum ve bu konuyu il Tüketici Hakem Heyeti'ne ilgili müşteri temsilcileriyle yaptığım ilgili tarihli görüşmeleride ekleyerek başvuruda bulunacağımı beyan ederim.

06 Eylül 2024 13:57 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Burcu
06 Haziran 2024 23:14