Superonline İnternet Hızı Düşüşü Ve Destek Sorunları

04 Aralık 2024 15:44

5623**51 müşteri numarası ile birlikte 2020 yılından 2024 Ağustos ayına kadar Superonline internet ve Turkcell TV+ memnuniyetle kullanırken. 2024 Ağustos ayıyla birlikte internet hızında büyük sorunlar yaşamaya başladım. Bu süre içerisinde 100 Mbit ve 50mbit internet paketlerini kullandım. Ve şu an 50 Mbit internet paketiyle sözleşmem Ocak/2025'e kadar devam ediyor. Sorunun giderilmesi için 5 ya da 6 defa telefon uygulaması üzerinden iletişime geçtim. Modemi güncelleme, sinyalizasyonu düzeltme gibi çeşitli uygulamalar yaptıklarını tarafıma bildirip sorunun kalktığını ilettiler. Özellikle öğlen saatlerinde internet hızım speedtest uygulaması ile baktığımda 2-3 Mbit hızlara düşüyor ve hiçbir şekilde sağlıklı internet kullanamıyorum. Uygulama üzerinden talep girdiğimde ise herhangi bir problemin olmadığı, cihazların modeme uzak olduğu veya ücretli şekilde daha menzilli bir modem alınması gerektiği şeklinde uyarı vererek internet hızında sorun olduğuna yönelik otomatik dönüş yapılmakta. Ben aynı evde modem aynı konumda 4 yılı aşkın süredir aynı hizmet sağlayıcıdan memnun olarak internet kullanıyorken Ağustostan itibaren evimin metre karesi artamayacağına göre benim modem ile uzak olmam konusu bana saçma geliyor. Hizmet sağlayıcıdan yerinde test yapması veya modemi değiştirmesi gibi bir yardım beklerdim. 5 yıldır severek ve güvenerek kullandığım Superonline firmasından bu şekil modem satma odaklı bir yaklaşım beni üzdü. Ocak 2025'te büyük ihtimalle taahhüt yenilemeyeceğim. Superonline kullanmak isteyenlerle de bu konuyu paylaşmayı bir borç olarak düşündüm.

04 Aralık 2024 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

05 Aralık 2024 10:47

Öznur sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 14:14
"Superonline dan aranıp faturam düzeltildi. Hız artırma ve kopmalar için link gönderildi. Ben henüz denemedim. Deneyip tekrar değerlendirme yapacağım. Kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim."
fahis-fatura-ve-yetersiz-hizmet-deneyimi-2.pdf
fahis-fatura-ve-yetersiz-hizmet-deneyimi-1.pdf
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 00:06
Turkcell Yıllardır Süren İnternet Hızı Problemi
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 17:30
Superonline Kampanyada Taahhüt Ettiğini Vermiyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
30 Mart 2024 22:21