Superonline Abonelik İptalinde Yaşanan Sorunlar

Superonline Abonelik İptalinde Yaşanan Sorunlar
15 Ekim 2024 23:24

Taşındığımız için eski evde kullandığımız Superonline fiber internet aboneliğini yeni evimize taşımak istedik ancak yeni adreste fiber optik altyapısı olmadığı firma tarafından bildirildi. Bu yüzden dolayı aboneliği sonlandırmak için gerekli evrakları Turkcell Superonline tarafından belirtilen mail adresine 31 Ağustos 2024 tarihinde gönderdim. Ancak 14 Ekim 2024 günü tarafıma fatura kesildiğine devam edildiğini öğrendim. Müşteri hizmetleri kendilerine mail gitmediğini bahane ediyor. Turkcell Superonline tamamen pişmanlıktır. Üyelik fesli yapmamak için mail gelmemiştir diye bahane uyduruyor ve kullanmadığım ve adresinde bulunmadığım halde fatura kesiyor.
Superonline aboneliği açacaklar bir kez daha düşünmeli.
Ve hala aboneliğimi iptal etmiyorlar.

16 Ekim 2024 07:43 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

16 Ekim 2024 08:43
16 Ekim 2024 08:52
superonline-abonelik-iptalinde-yasanan-sorunlar-3.jpg

31 Ağustosta gerekli belgeleri Mail attığımı görseli ve videosu ile belirttim zaten. Aynı mailimi tekrar forward aldım. Mailin gelmeme olasılığı nedir? Aboneliği kapatmamak için türlü yalanlarla iş dönüyor.

16 Ekim 2024 15:49

Forwardladığım mailin geldiğine dayanarak işlemlerin başlatıldığı bildirildi. 31 Ağustos'ta ki mailim gelmemiş olup aynı maili forwardlayınca nasıl gidiyor. Aboneliği iptal etmemek için her türlü yolu deniyorsunuz

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 16:44
İnternet Taşıma Sorunu Ve Yanıltıcı Fatura
İnternet Taşıma Sorunu Ve Yanıltıcı Fatura
Alpay sonuçtan memnun

09 Eylül 2023 14:10
"Keşke ilk baştan bu mağduriyeti yaşamamış ce şikayet konusu olmasaydı İlgi ve sonuç için teşekkürler"
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 10:51
Superonline Kategorileri