28 Haziran 2024 13:27

Trendyol üzerinden Schafer satıcısından düdüklü tencere seti aldım. Üçüncü kullanışımda düdüklünün kapağı kapalı kaldı ve açılmıyor. Günlerce Schafer ile iletişime geçmeye çalıştım. En sonunda tamir edeceğiz, göndereceğiz dediler ama koskoca firmanın kargo anlaşması bile yok. 'Kargoyu ödemeli gönderin, kargoda oluşabilecek sıkıntılarda firmamız sorumlu değildir' diyorlar. Arkadaşım, hem ürünü kalitesiz yapmışsınız, ben size ürünü tamire göndereceğim, kargo parasını ben ödeyeceğim, bir de üstüne kargoda gönderdiğim ürüne bir şey olursa sorumluluk da bana ait. Ne kadar saçma bir sisteminiz var ya, vallahi aldığımı pişman oldum. Kardeşim aldı aynı ürünü geçtiğimiz senelerde, tencereleri taş gibi. Benim aldığım ürün teneke gibi, hem kaliteyi bozmuşsunuz hem de sıkıntı olursa sorumlusu benim. Bu şekilde devam ederseniz firmanız kendi kendinin adını lekeleyip bitirecek.

28 Haziran 2024 16:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Döndü
Döndü

2012 yılı imalatı olan Schafer 7lt düdüklüsünden çeyizime almıştım ama ben ürünü 2014 yılında aldım 2024 de kullanmaya başladım ürün yemekleri pişirmiyor şikayetçiyim hiç memnun kalmadım ve ürünün zaman aşımı sebebi ile de değişim olur mu bilmiyorum yardımcı olur musunuz

schafer-acilmayan-duduklu-kapagi-ve-firmanin-sorumsuzlugu-1.jpg

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Düdüklü Tencere Karardı

Schafer Düdüklü Tencere Şikayeti
Ünzüle sonuçtan çok memnun

Ünzüle
23 Ocak 2024 18:49
"Müşteri hizmetleri iletişime geçti. Bir hata olmuş. Ürünü sevk edeceklerini söylediler. Teşekkürler"

Schafer Kategorileri