Kesire sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'un Müşteri Hakkını İhlali...

Kesire
20 Eylül 2023 14:38

Sayın Samsung Genel Müdürü, TV içinde gömülü olan ve çalışan Netflix uygulamasını, güncelleme yapıyorum diyerek neden çalışamaz duruma getiriyorsunuz?

Televizyonumuz UE40 D7000 modeli, 2011 yılında alındı. Düne kadar Netflix'i izlerken, dün Netflix izlemek için açtığımızda Aplikasyon güncellemesi ekranı açıldı. Güncelledikten sonra Netflix uygulamasını açamaz olduk. Bunun ile ilgili Samsung Müşteri Hizmetleri ve Netflix m. H. Ni aradık. Samsung m. H. Bugün arayarak, Netflix'in 2012 ve öncesi TV lerden yazılım desteğini çektiğini söyledi. Netflix m. H. Ni aradığımızda ise tüm markalarla lisans sözleşmelerinin devam ettiğini, TV içindeki uygulamaların TV şirketi sorumluluğunda olduğunu, uygulama yazılımından Samsung'un sorumlu olduğunu söyledi.
Netflix'in TV mizde çalışır duruma getirilmesi için gerekli işlemlerin aciliyetle yapılmasını talep ediyoruz.

profile profile
20 Eylül 2023 15:13 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Ayhan
Ayhan

Bende de aynı model TV var ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Üstelik güncelleme de yapamıyorum.

Samsung Ue40f7000 Netflix'i Geri Çekti

Ömer
24 Nisan 2024 22:06

22 Aralık 2024 15:39
Samsung Smart TV'de Netflix Sorunu: Güncelleme İhtiyacı
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
04 Mayıs 2024 15:35