Alper sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Servis 10 Kat Pahalı

Samsung Yetkili Servis 10 Kat Pahalı
07 Temmuz 2023 14:31

Samsung marka 9 kg çamaşır makinesi 'de' hatası verdi. Kendim araştırmalarım sonucu bu hatanın kapak kilit arızası olduğunu öğrendim. Ordu ili merkezde teknik ısıtma ve soğutma yetkili servisi ile görüştüm durumu anlattım servis eve geldi. Bana benimde bildiğim kapak kilit arızası olduğunu söyledi. Ben arızayı telefonda zaten servise söylemiştim parçanın fiyatının 2250 TL olduğunu söylediler. Bende çok pahalı olduğunu ve araştırmak istediğimi ilettim servisi tekrar aradım sadece parça fiyatını sordum 780 TL olduğunu söylediler. Bende servisin benden 2250 TL istediğini ilettim onlarda servis parçayı taktığında garantili oluyor vs o yüzden bu fiyat olduğunu söylüyorlar ayrıca 780 TL dedikleri parça farklı bir yetkili Samsung servisinde 650 TL yani herkes tutturabildiğine işlem yapıyor ayrıca aynı parçanın muadilleri internette 200 TL+ 35 TL kargo ücreti ile 235 TL takılması 2 vida ile oluyor ve 1 dakika bile sürmüyor 2250 - 235 = 2015 TL işçilik oluyormuş Samsung genel merkeze kayıt oluşturdum beni arayan Samsung çözüm merkezinden g**** hanım bana fiyatlar hakkında bilgilerinin olmadığını servisin verdiği fiyatın geçerli olduğunu söylüyor. Burada çözüm merkezinin çözdüğü hiçbir şey yok yani kısaca 200 TL'lik parçayı 10 katına satıyorlar. Kısaca Samsung pişmanlık.

07 Temmuz 2023 14:44 (Şikayetten 12 dakika sonra)

11 Temmuz 2023 19:36

Samsung çözüm merkezinden arandım fakat yine ortada çözüm vs yok maalesef sadece standart şeyleri söylüyorlar servisin ilettiği bilgiler ücretler geçerlidir diyorlar Çözüm merkezi sadece servisin dediği ücretler vs geçerlidir demeye arıyor başka hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti adına en ufak bir işlem yapmıyorlar yardımcı olmuyorlar adı çözüm merkezi ancak gerçekte yakından uzaktan alakası yok

11 Temmuz 2023 19:42

Evimin tüm beyaz eşyaları Samsung markaydı ama bu küçücük arıza bana büyük bir ders verdi bir daha asla Samsung marka ürün almam ve çevremde kimseye de asla aldırmam Beyaz eşyada markanın adından çok servisinin daha önemli olduğunu anlamış oldum müşteri memnuniyeti hiç yok müşteri umurlarında değil ama en iyi reklamı müşterinin yaptığını unutmuşlar

Samsung Çamaşır Makinesinin Kazan Arızası Ve Fahiş Tamir Ücreti

Murat
23 Mart 2024 18:23

Samsung Çamaşır Makinesi Ana Kart Arıza, İstenen Yüksek Tutar

D. Önder
25 Ekim 2023 01:20
Samsung Çamaşır Makinesi Ana Kart Arıza, İstenen Yüksek Tutar
Alev sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 16:57
Samsung Çamaşır Makinesi Servis
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 14:32
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Fatma