Ömürcan sonuçtan çok memnun

Samsung Yeni Aldığım TV De Arıza

11 Ağustos 2024 20:22
Ömürcan'ın Teşekkür Mesajı
“Samsung kalitesi gerçekten bir başka neredeyse her gün aradılar buradan yasin beye teşekkür ediyorum televizyonum ücretsiz bir şekilde kapalı kutu yeni bir cihaz ile değiştirildi teşekkürler Samsung...”

08.08.2024 tarihinde kurulumu yapılan QE50Q60CAUXTK Samsung marka televizyonumu izlerken ekran birden bire gitti ve televizyon kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı. Asla görüntü alamıyorum. Ses ise 1-2 saniye gelip gidiyor. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

12 Ağustos 2024 10:32

Servis evime geldi TV'yi incelediler istersem değişim talebinde bulunabileceğimi söylediler. Değişim talebinde bulundum şu anlık gelişme olursa buradan ekleyeceğim.

14 Ağustos 2024 09:56

Değişim talebinin onaylandığı bilgisi benimle paylaşıldı ayrıca bir teklif daha sunuldu 6000 TL geri ödeme yapılıp cihazımı tamir etme gibi bir teklif sunuldu fakat benim içime sinmediği için değişim olmasını istedim tekrardan bir gelişme olursa ekleyeceğim

20 Ağustos 2024 18:46

Yagmur sonuçtan çok memnun

Yagmur
10 Eylül 2024 20:07
"İletişime geçtikten kısa bir süre sonra servis ücreti alınmadan sorunum çözüldü. Samsung ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."

Yiğit
19 Ocak 2024 14:28
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
16 Ocak 2025 20:43
"Bu süreçte hemen cevap verip ilgilendiğiniz için ve ücretsiz bir şekilde tamirata yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Müşteri temsilcisi Gül hanım bu süreçte her gün arayıp süreci takip etti ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ama yine de Samsung markasında bu sorunla karşılaşmak bizi üzdü. Umarım bundan sonra benzer sorunlarla değil teşekkürlerimizi iletmek için sizlerle iletişimde oluruz."
İrem sonuçtan çok memnun

İrem
02 Şubat 2024 14:50
"Samsung ekibine çok teşekkürler, müşteri temsilcisi çok ilgilendi, teknik servis ekibini yönlendirdiler arıza tespit edildi ve televizyon panel değişimi ertesi gün gerçekleştirildi. Tutar Samsung tarafından karşılandı, doğru markayı tercih ettiğimizi anladık!"

Samsung QLED TV'de Tekrarlayan Panel Arızası Kullanımı Engelliyor

17 Ağustos 2025 13:03