Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yedek Parça 10 Yıl Garanti Yalanı!

Murat
14 Kasım 2023 14:54

Samsung curved TV ekran kırılması nedeniyle müşteri hizmetleri aracılığıyla yetkili servise yaptığım başvuru sonucunda, 10 yıl parça garantisiyle satılan 48'' TV'nin ekran değişimini talep ettim. Buna karşılık, tarafıma 15.000 TL (On Beş Bin Türk Lirası) tamir bedeli çıkarıldığı, yedek parçasının olmadığı için değişimin yapılamayacağı ve bu bedeli yatırmam halinde yeni bir TV verileceği söylendi. Ancak 14 gündür hiçbir işlem yapılmadı. Sadece telefonla aranıp sürekli olarak parayı yatırmam yönünde yönlendiriliyorum. Bilmediğim ve bilgi vermedikleri bir seri numaralı TV'nin gönderileceği belirtiliyor. Ben spot mal almadım. Samsung markasının kurumsal bir marka olduğunu düşünerek işlem yaptım ve mağdur oldum. CİMER aracılığıyla şikayetime devam ettiğimi ve edeceğimi bildiririm. M. M****

14 Kasım 2023 15:05 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Murat
16 Kasım 2023 13:48

Çözüm merkeziniz konu ile ilgili destek veremedi, mantıklı bir çözüm sunamadı maalesef CİMER aracılığı ile çözeceğimizi umuyorum. TV nin 2016 yılında yedek parçası olmadan satışa sunmuş ve tüm Müşterilerinizi mağdur etmişsiniz ayıplı mal satmak yakışmadı ama bu yaklaşımınızdan sonra Yakıştı... Diyebiliriz.

Ebubekir

Merhaba acaba. Sorununuz ne şekilde çözüldü. Aynı şekilde bende mağdur edildim mahkemeye verdim.

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
12 Ekim 2023 20:00
Samsung TV Garanti Ettiği Sürede Yedek Parça Servis Hizmeti Vermiyor.
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
09 Aralık 2024 11:58
Samsung'un Yedek Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Samsung'un Yedek Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
22 Eylül 2024 23:50