Samsung Ue58tu7000 Açılmama Sorunu!

Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Samsung'a teşekkürler. Ücretsiz bir şekilde panel değişimini hızlıca gerçekleştirdi. Bu süre zarfında benimle her gün iletişime geçip durum hakkında bilgi veren müşteri hizmetlerine ayrıca teşekkür ederim.
30 Nisan 2024 22:04

Samsung UE58tu7000 televizyonum çalışırken aniden görüntü gitti ve açılmıyor. Televizyonu 2020 ağustos ayında aldım. İnternette gördüğüm kadarıyla bu seride kronik olarak aynı sorun mevcut. Samsung'un bizi mağdur etmeyeceğiniz temenni ediyorum. Samsung'dan bilgi bekliyor olacağım

2 Mayıs 2024 14:05 (Şikayetten 8 dakika sonra)

13 Mayıs 2024 17:02

Samsung TV’de Aniden Açılıp Kapanma Ve Görüntü Sorunu, Yetkili Servis Ücret Talebiyle Mağdur Edildi

2020 yılında satın aldığım Samsung UE58TU7000 model televizyonumun kurulumunu yaptırdıktan sonra uzun süre aktif olarak ...

Tümünü Gör

SamsungTelevizyon Arızası, Kalite Diye Aldık

Samsung TV Menülerini Kullanamıyorum

Samsung TVMenülerini Kullanamıyorum

Erol
Uydudan Dolayı Samsung Televizyonumuz Arızalandı!

Uydudan DolayıSamsung Televizyonumuz Arızalandı!

Serhan
58TU7000 Logo