Basri sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Garanti Sonrası Kronik Ekran Arızası

Basri
04 Kasım 2024 10:20

Haziran 2021' de satın aldığım Samsung UE50TU8000 kodlu televizyonum 3 yıllık garanti süresinin bitiminden 4 ay sonra ekran arızası verdi. İlk önce ekranda ince bir çizgi oluştu, birkaç gün sonra ise televizyon kendi kendine kapanıp açılmaya ve bir süre sonra ekran açılmamaya başladı. Şu an televizyon açılınca kısa bir süre sonra kendi kendine açılıp kapanarak kullanılamaz hale geldi. İnternette küçük bir araştırma ile bu sorunun kronik olduğu ve çoğu kullanıcının da benim gibi garanti süresinin bitiminde kısa bir süre sonra aynı problemle karşılaştığını gördüm. Panel arızası olarak görünen bu problem neredeyse yeni bir televizyon parasına giderilmektedir. Bu kronik sorunun bir üretim hatası olduğu gün gibi ortada. Samsung gibi global bir firmanın ürünlerinin arkasında durmasını ve hatasını kabul edip sorunu çözmesini bekliyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağım.

profile profile profile
04 Kasım 2024 14:08 (Şikayetten 3 saat sonra)

Basri
07 Kasım 2024 13:02

Samsung çözüm merkezi adı altında aynı ürettiği harika hatalı televizyonlar gibi çok güzel hizmet veriyor. Koskoca global ölçekteki firmanın müşterisi ile iletişimsizliği takdire şayan. Tek söyledikleri garanti süresi üç yıl değil de iki yılmış. Üç senede çöp olan televizyonun arkasında durup hatasını kabul edemiyorlar. "Bilgimiz yok, yetkimiz yok, merkezden geri bildirim almadık" üçlüsü etrafında iletişim kuran çözüm merkezi. Yapacak hiçbir şey yok. Diğer Samsung ürünlerimin de yakın zamanda çöp olmasını bekleyeceğim ve bir daha bu markanın herhangi bir ürününün yanından bile geçmeyeceğim.

Samsung TV'de Garanti Sonrası Kronik Panel Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti

Zübeyir
20 Mart 19:43
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
14 Ağustos 2023 12:46
"Samsung'a göstermiş olduğu destekten ve sorunu giderdiğinden dolayı teşekkür ederim."
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonum Garanti Biter Bitmez Tekrar Arızalandı, Kronik Sorun Mağduriyeti Yaşıyorum

08 Haziran 08:56
samsung-televizyonum-garanti-biter-bitmez-tekrar-arizalandi-kronik-sorun-magduriyeti-yasiyorum-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
26 Ocak 2024 20:22
"Sorunum Samsung Türkiye tarafından ücretsiz bir şekilde giderildi, çözüm merkezinde konuyla ilgilenen arkadaşlara ve Samsung Türkiye ekibine teşekkürlerimi sunarım."

Nergis
26 Haziran 2024 13:58