Sema sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2024 02:07
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“Samsung çözüm merkezine teşekkür ediyorum özellikle gül hanım çok ilgilendi. Mağduriyetimi giderdi. Gerekli indirim yapıldı.”

Temmuz 2024 ayında Samsung QE50Q60CA TV satın aldım. Bir aydır yetkili servisin taktığı duvara asma aparatında kullanırken durup dururken duvardan TV düştü ve ekranı kırıldı. Bu TV yi nasıl taktılar ve nasıl monte etti bu servis ki bu TV düştü. Daha bir ay taksitini ödedim. Lütfen yetkililerden mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Borcu bitmeden garantisi bitmeden bu durum geldi başımıza lütfen yardım edin

13 Eylül 2024 13:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

13 Eylül 2024 14:47

Garanti süresi devam eden TV'nin neden servis ücretini ödüyorum.

13 Eylül 2024 16:53

Faturayı mail adresinize gönderdim

14 Eylül 2024 09:18

Sayın yetkili dün servis geldi düşmeden dolayı TV'nin onarılması için 13 bin tl fiyat çıkardı. Bugünde bana mesaj geliyor TV niz servis tarafından hasarsız olarak teslim edilmiştir diye. Samsung benimle dalga mı geçiyor. Lütfen ürünün değişmesini istiyorum. Daha yeni aldım ürünü borcunu ödüyorum

14 Eylül 2024 09:34

Lütfen beni acil arayın

14 Eylül 2024 16:52

Sorunum devam ediyor. Lütfen beni arar mısınız

15 Eylül 2024 13:50

Merhaba ben temmuz 2024 ayında Samsung QE50Q60CA TV satın aldım ama elimizde olmayan sebeplerle düştü ve ekran hasar gördü. Yetkili servis geldi garanti dışında olduğunu söyleyerek tamir için 13.000 TL fiyat çıkardı. Hala taksitini ödemeye devam ettiğim TV nin şimdi de 13.000 TL tamir parasını nasıl vereceğim. Lütfen bana bu konuda kolaylık sağlayın. Çok mağdurum. Eminim Samsung gereğini yapacaktır. İlgililerden rica ediyorum fiyatta indirim yapın. .

16 Eylül 2024 18:01

Bu Samsung'a kesinlikle itibar etmeyim. Çünkü geri dönüş sağlanmıyor. Mağduriyetimi giderilmiyor. İlgili yerlere şikayet edeceğim. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e

19 Eylül 2024 23:54

Poyraz
05 Mart 2025 00:39

03 Şubat 2024 16:24
Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Doruk
04 Temmuz 2024 22:41