Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 12:00

Ekim 2020 Tarihinde aldığım Samsung UE49N5300AU 49" 4K Ultra HD Smart LED TV 04/04 /2024 Tarihinde ekranı durduk yere karardı ve ses ile görüntü gitti. Ses bazen gelip bazen gidiyor. Google dan baktım ki korkunç bir şey fark ettim: bunun kronik bir sorun olduğunu ve benim gibi Samsung TV si olan yüzlerce kişide aynı kronik sorun olduğunu gördüm. Televizyonu sürekli kullanmıyoruz. Ticari bir aldatmaca var yazilim ile LED tarihine ömür belirlemişler. Durum garanti süresi ile TV ömrü belirlemişler.! Samsung teknik servisi aradık durumu raporladık. Mağduriyetimin bugün giderilmesini istiyorum. Problemin çözülmez ise elimdeki dökümlerin cihazın üretim olduğunun kanıtı olarak tüm medya organlarında paylaşacağım yasal tüketici haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

05 Nisan 2024 13:53
Samsung TV LED Yanması (kronik)

LED lerin yandığına ilişkin Samsung teknik servisi raporu da ekliyorum.

19 Nisan 2024 10:18

Telefon ile arayıp ücretsiz yaparız dediler. Ertesi hafta ücretsiz yapmayız dediler. Sözünde durmadılar yalan söylediler. Simdi televizyonu yaptırıp Tüketici Hakem Heyeti'ne dava açıp avukat mahkeme ve bilirkişi parasını isteyeceğim.

04 Nisan 2024 22:50
Samsung Ekran Gitti Flash Tutunca Görünüyor.

Fatih
26 Mart 2024 12:26
Samsung TU7000 Crystal 4K UHD LED TV. Kronik Panel Arızası
Samsung TU7000 Crystal 4K UHD LED TV. Kronik Panel Arızası
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
03 Nisan 2024 22:53
"Samsung a ürününün arkasında durduğu için çok teşekkür ederim. Gerçekten marka olduğunu hissettiriyor. Herkes bu modelde kronik bir sorun olduğunu söylüyor bekleyip göreceğiz umuyorum tekrar 2 yıl sonra panel arızası yapmasın."
Samsung Televizyonumda Aniden Ekran Karardı Görüntü Gelmiyor.
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
09 Haziran 2024 16:00
Samsung UE58TU7000 Kronik Panel Arızası
Tülay sonuçtan memnun

Tülay
13 Mayıs 2024 01:16
"Ücretsiz ekran değişimi için teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri