Samsung TV De 2. Aynı Arızanın Gerçekleşmesi.

Ersun
15 Eylül 2024 14:06

27.05.2021 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan (burada Vatan Bilgisayar'ın bir sorumlulu yoktur) satın almış olduğum Samsung marka televizyonum 3 yıl içerisinde 2 kez aynı arızayı verdi. İlkinde garanti kapsamında olduğu için geldiler ekranını değiştiler gittiler. Değişimden sonra 1 yıl geçti tekrardan aynı arızayı yaşamaya başladım. En sonunda komple kapandı çalışmıyor.

İlk arızayı, elektronik şans işidir diye kabul ettik. Ama aynı arızayı tekrarlaması, beni ürün hakkında farklı düşüncelere yöneltti.

Televizyonu kampanyadan almıştım. Diyeceğim o ki kampanyaya giren bir ürünü almaya teşebbüs etmeyin. O ürün ya satılmıyordur ya da sorunludur.

16 Eylül 2024 13:13 (Şikayetten 23 saat sonra)

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
15 Ocak 2025 15:58
Samsung TV'lerde Kronik Panel Arızası

29 Kasım 2023 22:36
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."

Safiye
10 Ekim 2023 15:09
Elif sonuçtan çok memnun

05 Şubat 2025 20:59
"Arıza ücretsiz bir şekilde giderildi Samsung firmasına teşekkür ederim mağdur etmedi. Çözüm merkezinden Şeyma ve Melis hanım'da teşekkürlerimi sunarım süreci takip edip yardımcı oldukları için"
Samsung Kategorileri