Salih sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 13:57

15.02.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden Samsung qe65qn85c 65 inç televizyonu satın aldım. Cihazı almadan önce günlerce araştırdım ve Samsung'un en yüksek teknoloji cihazlarından biri olduğunu, neredeyse QLED kadar kaliteli olduğunu Samsung mağazalarından öğrendim.
Cihaz teslim edildikten sonra 20.02.2024 tarihinde servis tarafından kurulumu yapıldı. Aynı gün akşam televizyonu test etmek için açtığımda ekranın ortasında beş-altı adet dikey gölgelenme olduğunu fark ettim.
Hemen çağrı merkezi ile iletişime geçip durumu bildirdim. Aynı gün servis geldi ve bunun normal olduğunu, Samsung'un bunu sorun olarak görmediğini iletti. Bariz ayıplı malı bana normal diyerek kabul ettiremeyeceklerini belirttim.
Servis, 'Samsung'a resimleri çekip atacağız, isterseniz hakkınızı Tüketici Mahkemesinde arayın' dedi ve gitti. İki haftalık sürecin ardından Samsung ürün mühendisleri resimleri inceleyip üründe kusur olmadığını belirterek süreci noktaladı.
Bugün itibariyle Tüketici Mahkemesi'ne başvurumu yaparak Samsung firmasından şikayetçi olacağım. Malın ayıplı ve kusurlu olması nedeniyle para iadesi ya da misliyle değişim talebinde bulunacağım. Bilir kişi gelip televizyonu incelediğinde yalanınız ortaya çıkacak. Samsung, cihazdaki bariz hatayı kabul etmeyip beni mağdur etmiştir.
Özellikle futbol sahnelerinde ve açık renklerde paneldeki siyah gölgeler bariz ortaya çıkıyor. Servisin akıl almaz yorumu ise bu gölgelenmenin geceleri daha belli olduğu, futbol sahnelerinde ve geçiş sahnelerinde daha çok belli olduğu yönünde. Ne yani gece televizyon izlemeyelim, futbol müsabakası izlemeyelim mi? Saçma sapan söylemlerde bulundular. Hakkımı mahkemede arayacağım ve sürecin sonunda da durumu tekrar aktaracağım. Ürettiği ürünün arkasında durmayan bir firmadır.

29 Şubat 2024 15:48

15.02.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden Samsung qe65qn85c 65 inç televizyonu satın aldım. Cihazın panelindeki gölgelenmeler nedeniyle cihazdan memnun kalmadım. Servis kendisi açıp kurdu. Kurulum yapıldıktan sonra bu kararmayı gördüm. Ürünü iade etmek istiyorum. Vatan bilgisayarı aradım kurulum yapılan cihazı iade alamayız dediler. Kurulum yapılmadan nasıl anlayacağız? Satmaya gelince her şey kolayda iade almaya gelince kimse cihazın arkasında durmuyor. Bu cihazı almayın aldırmayın.! Vatandan bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Diğer sitelerde görüyorum bu tarz sorunlarda kurulum dahi yapılsa iade alıyor siteler.

Ek
28 Şubat 2024 13:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Şubat 2024 14:22

28.02.2024 saat 17:50 de Samsung çağrı merkezi beni aradı. Çözüm merkezinden aradıklarını belirttiler. Yüklemiş olduğum resimler üzerinden tekrar bir değerlendirme yapacaklarını belirtip beni arayacaklarını söylediler. Bekliyorum. Gelişmeleri paylaşacağım.

29 Şubat 2024 15:26

29.02.2024 saat 15:13 de tekrar arandım. Ürün mühendisleri resimleri inceleyip cihazımda hiçbir sorun olmadığını beyan etmişler. Yazıklar olsun diyorum ya yazıklar olsun. Milyon dolarlık şirket resmen yalan söylüyor. Sorun ayan beyan ortada bin bir zorlukla cihaz satın alan tüketiciyi mağdur ediyorlar. Tüketici Mahkemesi'ne davamı açtım. Kaç ay sürerse sürsün hakkımı sonuna kadar arayacağım. Sesimi de duyurabildiğim kadar her platformda duyuracağım. 65QN85C asla ama asla almayın! Alırsanız paranızla rezil olursunuz. Bu cihaz sorunludur. Onlarca mağduriyet var. Ürettiği ürünün arkasında duramayacak kadar aciz bir firma!

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Montaj Sorunu Ve İlgisizlik!

Ahmet
27 Aralık 2024 02:00
Samsung TV'de Montaj Sorunu Ve İlgisizlik!
Sibel sonuçtan memnun

01 Nisan 2024 20:50
Yunus sonuçtan çok memnun

Yunus
28 Aralık 2023 21:55
"Merhaba oldukça Zorlu bir süreç yaşadık sonuçta firma ürünün arkasında durarak her konuda ilgi göstermiştir ilginiz ve çözümünüz için ilgilenen tüm herkese teşekkür ediyorum."
Kerim sonuçtan çok memnun

Kerim
09 Ekim 2024 13:04
"Samsung Müşteri Hizmetleri Çözüm Ekibinden Gül hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum her gün arayıp bilgilendirdi ve sorunumu çözüme ulaştırdı."
Samsung TV'de Garanti Sonrası Beklenmedik Arıza
Samsung Kategorileri