Deniz sonuçtan çok memnun

Samsung Türkiye Ayıplı Ürüne Sahip Çıkmıyor, Mağdur Ediyor

Deniz
05 Nisan 2024 12:52
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonrası marka yetkilileri dönüş yaptılar ve gereken tüm aksiyonları ivedilikle alarak ürünü yenisi ile değiştirdiler. Teşekkürler Samsung, Teşekkürler Şikayetvar.com ❤️”

Samsung Türkiye, ayıplı ürüne sahip çıkmayarak mağduriyet yaratıyor! 13 Mart 2024 tarihinde Hepsiburada satıcısı üzerinden Samsung WW11BBA046AEAH 11 kg Eco Bubble Digital Inverter marka çamaşır makinesi satın aldık. Teslimattan sonra servisi arayarak kurulum yaptırdık. Ancak sadece üç kez kullanımın ardından, makineden sıkma esnasında yüksek seviyede takırtı sesleri gelmeye başladı ve makine çalışmaz hale geldi. Servisi tekrar aradık; 'kasnak çıkmış olabilir, tambur çıkmış olabilir' gibi belirsiz ifadelerle sesi videoya çekip fabrikaya gönderdiler ve 'muhtemelen değişim olacak, süreci bekleyin' dediler. Ancak ne gelen oldu ne de arayan. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımızda, yine servis yönlendirildi ve 'değişim olmayacak' yanıtını aldık. Servis, makinenin arkasında bir şeyler yaparak geçici bir çözüm sağladı fakat bir saat geçmeden makine tekrar arızalandı. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde, iyi niyetle ve 20 bin lira ödeyerek aldığımız makine, daha ilk haftasında bizden kaynaklanmayan sebeplerle kusurlu çıktı ve Samsung, süreç hakkında hiçbir şey yapmıyor. Servis aracılığıyla kaçamak cevaplar vermek dışında herhangi bir aksiyon almıyorlar. Çamaşır makinesi, temel bir ihtiyaç malıdır ve şu anda evde çamaşırlarımızı yıkayamaz durumdayız! Bir firma, sattığı ve garanti verdiği bir haftalık ürüne nasıl bu şekilde sahip çıkabilir? Müşteri memnuniyeti ve marka değeri, bir firmanın bu kadar mı önemsiz olabilir? Bu durum gerçekten ayıptır. Samsung'dan yaşanan bu süreç nedeniyle büyük bir pişmanlık duyuyorum.

Deniz
22 Nisan 2024 12:58

Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Savaş
30 Aralık 2023 22:27
Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
18 Mayıs 2024 07:43

Samsung Yeni Çamaşır Makinemdeki Dengesiz Çalışma Sorunu

Sinan
21 Mart 2024 23:09
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yeni Makinede Deterjan Sorunu Ve Sesli Çalışma

Özkan