Kemal
28 Aralık 2023 11:53

Merhaba, Samsung yetkili firmasından televizyon satın aldım. Bir süre sonra televizyonun ekranında noktalar oluşmaya başladı. Ürünün garantisi devam ettiği için yetkili servise başvurdum. Servis, sorunun garanti kapsamında olduğunu ve ekranın değiştirileceğini belirtti. Ancak ekranı değiştirilen TV'nin performansından memnun kalmadım ve televizyonun tamamen değiştirilmesini talep ettim. Samsung genel merkezinde E*** Hanım ile görüştüm; ancak herhangi bir yardım alamadım. Samsung'un hizmet kalitesinin bu denli düşük olduğunu bilmiyordum ve Samsung TV almış olmaktan dolayı çok pişmanım. Ürün kaliteli olabilir, fakat hizmet anlamında beklentilerimi karşılamıyor ve çalışanlarının hizmet kalitesi düşük. Televizyon değiştirilene kadar durumu gerekli mercilere bildirmeye devam edeceğim ve konuyu sosyal medya kanalları üzerinden de paylaşacağım.

28 Aralık 2023 12:03 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
01 Ağustos 2024 13:20

Ertan
02 Eylül 2023 19:59
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-2.pdf
samsung-servise-verdigim-televizyonum-kirilarak-geri-gonderildi-bakmiyorlar-1.pdf
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
16 Ocak 2024 23:23
Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 02:30
Volkan sonuçtan çok memnun

Samsung TV De Yatay Çizgi Sorunu

Volkan
15 Ağustos 2024 13:40
"Samsung markası, ürünün arkasında durup ücretsiz ve çok kısa sürede çözdü. Başta çözüm ekibinden benimle iletişime geçen Gül hanım olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına ve markaya teşekkür ederim."
Samsung TV De Yatay Çizgi Sorunu

Samsung Kategorileri