Hasbi
21 Eylül 2024 08:12

19 Ocak 2022 yılında alının Samsung QLED televizyon garanti süresi bitiminin hemen ardından ekranın bir bölümünde sararma yaptı (10 Eylül 2024). Servis ile görüştüğümüzde 15 bin ile 27 bin lira arasında bir masraf çıkartabileceğini söylediler. Bu ürünler garanti süresi bitiminde bozulacak şekilde mi üretiliyorlar bugünün parasıyla 50 bin liralık bir televizyon iki yıl sonra çöp mü olmalı? Samsung ayıplı ürün mü satıyor?

21 Eylül 2024 09:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
09 Eylül 2023 01:05
Niyazi sonuçtan çok memnun

Niyazi
07 Aralık 2024 11:20
"21/12/2024 tarihinde panel değişimi Samsung tarafından karşılanacak yapıldı. Bu süreçte her gün tarafıma bilgilendirme yapılarak sorunumuz çözüldü beklentimi Samsung firması karşıladı. Teşekkür ediyordum."
Garanti Süresi Dolunca Bozulan Samsung TV Paneli
Müslüm sonuçtan çok memnun

Müslüm
04 Şubat 2024 22:12
"Müşteri memnuniyetine bu denli önem veren başka bir marka görmedim. Özellikle Gamze hanıma teşekkür ederim"

Samsung QLED TV'nin Garanti Sonrası Ekran Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Levent
16 Kasım 2024 15:35
Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
24 Eylül 2024 19:00
"Ürününün arkasında duran ve tüketiciyi mağdur etmeyen Samsung Electronics Türkiye'ye ve sorunun çözülmesinde yardımcı olan ve her gün süreçle ilgili bilgilendirme yapan Samsung Çözüm Merkezi'ne ve müşteri temsilcisi F*** Hanım'a çok teşekkür ederim. Her ne kadar ürünle ilgili sıkıntı yaşasam da Samsung markasının satış sonrası desteği paha biçilemezdi. Yaşadığım deneyimden sonra artık Samsung markası benim için güven sözcüğü ile eşdeğer oldu."
Samsung Kategorileri