Anet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV'nin Garanti Sonrası Kronik Arızası

05 Aralık 2024 14:37

2021 yılı Şubat ayında satın aldığım Samsung 50" Q60TA 4K QLED marka televizyonum aniden bozuldu. Ekranı tamamen karardı ve televizyon açılmıyor. Servisi çağırdım ve bana tam 11.000 TL'ye onarabileceklerini söylediler! O kadar fazla para verip en iyisi olsun diye düşünerek aldığım televizyon 3 sene sonra pert oluyor! Daha sonra burada da araştırma yaptım ve aynı modelin garanti bitiminden kısa süre sonra aynı şekilde bozulduğuna dair şikayetler okudum. Yani bence bu modelde kronik bir arıza var! Garantisi bittikten hemen sonra herkesin aynı problemi yaşaması, ürünün üretim kaynaklı ayıplı bir ürün olduğunu gösteriyor. Mağduriyetimin acilen ücretsiz bir şekilde giderilmesini veya televizyonun muadil özellikteki başka bir model ile değiştirilmesini talep ediyorum! Sorun firma tarafından ücretsiz olarak giderilmezse, ürünün üretim hatalı bir ürün olduğunu kanıtlayan benzer tüm şikayetlerin dökümleri ile birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

05 Aralık 2024 17:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

06 Aralık 2024 16:55

Samsung'dan aradılar ve 11.000 TL istediklerini yinelediler. Samsung gibi bir markaya yazıklar olsun. Ya televizyonu değiştirin ya da ücretsiz tamir edin. Yoksa 11.000 tamire vereceğime avukata 50.000 verip sizinle uğraşacağım.

07 Aralık 2024 20:29

Konu ile ilgili tekrar arandım ve hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını, ancak 11.000 TL ödersem yardımcı olabileceklerini söylediler! Sanırım markanın ürününün arkasında durma süresi garanti süresince ya da kronik sorun olmasına rağmen arızaya ait parasının ödendiği sürece oluyor. Samsung'a hiç yakışmayan bir durum.

07 Aralık 2024 21:24

Hakem Heyeti'ne şikayet dökümleriyle birlikte şikayet başvurusu yapıldı. Sıra avukatta.

Samsung QLED TV'nin Garantisi Biter Bitmez Kronik Arıza Sorunu

Yağız
23 Kasım 2024 01:05
Rüştü sonuçtan çok memnun

Rüştü
07 Ağustos 2024 14:31
"Samsung firmasına teşekkür ederim, ürünümle ilgili gerekli aksiyon alınıp ücretsiz tamiri yapıldı."

Pınar
30 Aralık 2024 21:53
Samsung QLED TV Ekran Paneli Sorunu
Samsung QLED TV Ekran Paneli Sorunu
Saliha sonuçtan çok memnun

Saliha
16 Ocak 2024 13:10
"TV ile ilgili sorun çözüldü. Süreç boyunca bizimle ilgilenen müşteri temsilcilerinin ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Samsung güvenimizi boşa çıkarmadı. Teşekkürler Samsung ailesi."
Samsung Kategorileri