Samsung QLED TV'nin Garantisi Biter Bitmez Kronik Arıza Sorunu

Yağız
23 Kasım 2024 01:05

2021 yılı Nisan ayında satın aldığım Samsung 50" Q60T 4K QLED marka televizyonun garantisi bittikten 6-7 ay sonra aniden bozuldu. Ekranı karardı, televizyon açılıp kapanmaya başladı ve kumanda ile hiçbir işlem yapılamıyordu. İnternet üzerinde yaptığım araştırma sonucu Samsung televizyonun bu modelini kullanan hemen herkesin garantisi bittikten kısa süre sonra bu arızayla karşılaştığını ve bu sorunun kronik bir arıza olduğunu öğrendim. Bu ürünlerde de benzer kronik sorunlar olduğunu düşünmeye başladım. Garantisi bittikten hemen sonra herkesin aynı problemi yaşaması, ürünün üretim kaynaklı ayıplı bir ürün olduğunu gösterir. Mağduriyetimin acilen ücretsiz bir şekilde giderilmesini veya televizyonun muadil özellikteki başka bir model ile değiştirilmesini talep ediyorum. Sorun firma tarafından ücretsiz olarak giderilmezse, ürünün üretim hatalı bir ürün olduğunu kanıtlayan benzer tüm şikayetlerin dökümleri ile birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. #50 Smart QLED TV

23 Kasım 2024 11:28 (Şikayetten 10 saat sonra)

Yağız
16 Aralık 2024 00:23

Halen daha herhangi bir dönüş almadım, belirttiğim şekilde en kısa sürede aksiyon alacağım

31 Ocak 2024 09:31
Anet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV'nin Garanti Sonrası Kronik Arızası

05 Aralık 2024 14:37

Salim
06 Temmuz 2024 13:57
samsung-50q60t-kronik-panel-arizasi-1.pdf
Can sonuçtan memnun

21 Ekim 2023 11:09
"26.10.2023 tarihinde Samsung Çözüm Merkezi tarafından arandım. Bir sefere mahsus olarak yaklaşık 20.000 TL tutarındaki panel değişiminin ücretsiz olarak değiştirileceği bilgisi verildi. 27.10.2023 tarihinde de yetkili servis eve gelerek panel değişimini ücretsiz olarak yaptı. Sürecin makul bir şekilde ilerletilmesinden dolayı marka ve satış sonrası hizmetler ekibine teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri