Fatma sonuçtan çok memnun

29 Şubat 2024 09:22
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayet kaydı oluşturduğum günden itibaren Pazar günü hariç her gün telefonla aranarak süreç hakkında tarafıma bilgi verildi. Ücretsiz veya kısmı ücretli ekran değişimi yapılması konusunda merkezden yanıt beklendiği söylendi. Merkezden ücretsiz arıza tamiri gerçekleştirileceği bilgisi iletildikten sonra yetkili servisin gelip cihazı alıp değişimi yaptığını dahi adım adım takip eden titiz ve müşteri odaklı çalışan Samsung markasına ve bütün özverili çalışanlarına teşekkür ederiz. İyi ki Samsung.”

23 Kasım 2021 tarihinde Samsung QE50Q60 50" 125 ekran uydu alıcılı 4K Smart QLED TV aldım. Garanti süresinin bitmesi üzerinden henüz 3 ay geçmiş olmasına rağmen televizyonumda sorunlar oluştu. Televizyonu kumandasından açtığımda görüntü 30 ile 60 dakika arasında geliyor. Ayrıca televizyonun üstünde ve altında yatay yeşil ve siyah çokça çizgi bulunuyor. Arıza tespiti için Samsung çağrı merkezini arayarak bir talep oluşturdum. Arıza tespitine gelen çalışan arıza kaydı oluşturdu. Kendisinden TV'nin panelinin değişmesi gerektiği bilgisini aldım. Ancak görünen o ki panel değişimi ve işçilik maliyeti neredeyse yeni bir TV fiyatına denk geliyor. İnternette benzer şikayetleri de görünce acaba Samsung QLED TV almakla hata mı ettim diye düşünüyorum. Neredeyse hiç kullanmadığımız bir televizyonun, hele ki garanti süresi bittikten bu kadar kısa süre sonra bu kadar masraflı bir arıza çıkartması çok üzücü. Samsung'a ve teknolojisine güvendiğimiz için daha uygun fiyatlı TV'ler ve markalar varken Samsung QLED TV tercih ettik, ancak karşılaştığımız durum açıkçası bizi üzdü. Bu konuda Samsung firmasının yardımlarını talep ediyorum.

29 Şubat 2024 10:18 (Şikayetten 55 dakika sonra)

11 Mart 2024 15:59

İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
14 Şubat 2024 10:20
"Samsung, sorunu ücretsiz bir şekilde çözdü marka olarak ürünlerinin arkasında olmaları markaya karşı güvenimizi boşa çıkarmadı teşekkürler Samsung."

Ramazan
13 Ocak 2024 15:48
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Televizyonum Aniden Kapandı Ve Açılmıyor.

Erdem
03 Ocak 2024 09:43
Saliha sonuçtan çok memnun

Saliha
16 Ocak 2024 13:10
"TV ile ilgili sorun çözüldü. Süreç boyunca bizimle ilgilenen müşteri temsilcilerinin ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Samsung güvenimizi boşa çıkarmadı. Teşekkürler Samsung ailesi."

Samsung Kategorileri