Enes sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Görüntü Gelmemesi

24 Aralık 2023 16:25
Enes'in Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakalarından dolayı Samsung çözüm merkezine teşekkür ederim. Bu süreçte benimle görüşen Gamze Hanım'a da teşekkür ederim. Kendisi oldukça anlayışlı ve çözüm odaklıydı.”

Hepsiburada üzerinden 2.11.2021 tarihinde almış olduğumuz Samsung QE50Q60T 50" 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD TV dün akşam birdenbire kapandı. Sonrasında açmaya çalıştığımızda ise siyah ekran haricinde görüntü alamadık. Zamanında kafamız rahat olsun, yıllar boyunca televizyon derdimiz olmasın diyerek piyasadaki diğer markalar yerine fazla ücret ödeyerek Samsung marka televizyon almaya karar verdik. Fakat bu günlerde yaşadığımız bu durumdan dolayı hayal kırıklığı yaşamış durumdayız. Özellikle garanti süresi bittikten 1 ay sonra böyle bir arıza vermesi oldukça düşündürücü. Böyle bir televizyon 2 yılda ömrünü tamamlamış olamaz. Samsung gibi bir markanın ürününe sahip çıkmasını ve mağduriyetimizi gidermesini bekliyoruz.

25 Aralık 2023 08:56 (Şikayetten 16 saat sonra)

Enes
03 Ocak 2024 11:48

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Televizyonum Aniden Kapandı Ve Açılmıyor.

Erdem
03 Ocak 2024 09:43
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
14 Şubat 2024 10:20
"Samsung, sorunu ücretsiz bir şekilde çözdü marka olarak ürünlerinin arkasında olmaları markaya karşı güvenimizi boşa çıkarmadı teşekkürler Samsung."
Emre sonuçtan çok memnun

Samsung QLED TV Arızası 50Q60T

18 Şubat 2024 18:01
"Samsung’a müşteri memnuniyetine verdiği kıymet için teşekkür ediyorum. Problem ücretsiz şekilde çözüldü. Samsung merkezden Gamze Hanım her gün arayıp konu ile alakadar oldu. Ona da ayrıca teşekkür ediyorum."

Hasan
12 Eylül 2024 13:27