Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
19 Eylül 2023 23:01

Monitörümü 31.08.2023 tarihinde sipariş ettim tatilden dönene kadar açmamıştım 1.5 hafta sonra tatilden döndüğümde kargomu açıp kurmaya çalışırken vida eksikliğini fark ettim malzemeler yetersizdi kısacası. Devamında monitörümü aparatla beraber duvara sabitledim fakat kutu açılışını annem yaptığında detaylı bakamamış ve kutumda hasar var ve monitörümü açtıktan sonra sağ altındaki durumu görünce şoke oldum. Monitörümün ön paneli kırılmış ve benden ön panel parası istenmesi kadar saçma bir durum yok. Yıllardır Samsung'dan alışveriş yaparım bugüne kadar hiçbir üründe sıkıntı çekmemiştim fakat ilk defa böyle bir şey yaşadım. Ben bu ücreti asla kabul etmiyorum. Bunu kargo şirketi mi çözer yoksa Samsung mu çözer bilmiyorum fakat evrensel bir marka olan Samsung'un müşteri memnuniyetini bildiğim için içim biraz rahat umarım düşündüğüm gibi olur. Bana yardımcı olurlar. Ürünümü değiştirmenizi talep ediyorum. Servis yollama konusunda da E*** Bey hariç herkesle sıkıntı yaşadım. Servisi sonlandırdılar. İptal ettiler vs umarım sonuç olarak iyi biter yardımcı olmanızı rica ediyorum çünkü bundan sonraki hayatımda Samsung hayatımın hep içinde olacak fakat beklediğim gibi sonlanmazsa asla Samsung kullanmayacağım ve tavsiyede etmeyeceğim teşekkürler

20 Eylül 2023 08:57 (Şikayetten 9 saat sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung M7 Smart Monitör Kusurlu Ürün

Furkan
24 Kasım 2023 21:35
Samsung M7 Smart Monitör Kusurlu Ürün
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
17 Temmuz 2023 14:08
"Monitörüm değiştirildi. Bugün teslim aldım. Şikayetvar ve Samsung yetkililerine teşekkür ediyorum."
Samsung 27 Ls27c362eauxuf Essential Marka Monitörde Beyaz Renk Bozulması

12 Aralık 2023 20:43

Kargoda Hasar Alan Monitör İçin Yetersiz Destek Ve Zorlaştırılan İade Süreci

Ilgaz
21 Haziran 2025 16:19
Kargoda Hasar Alan Monitör İçin Yetersiz Destek Ve Zorlaştırılan İade Süreci
Fuat sonuçtan çok memnun

20 Nisan 2024 20:02
"Samsung yetkili servisine teşekkür ederim tek seferlik ücret talep etmeden yeni ekran paneli takıldı."
Samsung Monitörde Beklenmedik Panel Arızası!

Samsung Kategorileri