Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Müşteri Hizmetleri İlgisizliği, Müşteriyi Sallayan Üslup Ve Konuşma

19 Aralık 2023 11:27

18 Aralık 2023 saat 16.12 de Samsung müşteri hizmetleri 444 7 711 no.lu numarayı arayarak 11 dakika boyunca email ile yazmış olduğum şikayetimi ve ve şikayet konusu fotoğrafları gönderdiğim gönderirken de e***hanımın dikkatine diye yazdığım e***hanıma ulaşamamış ve telefondaki kişi bağlıyorum sistemde aksaklık var bağlanmıyor. Kendisine söyleyip sizi aramasını sağlayacağım demesine rağmen, önceki görüşmelerde bulunduğum, ismi c*** olan şahıs tarafımı aramış e*** hanım sizinle ilgilenmiyor, şikayetinizle ben ilgileniyorum. Prosedür gereği markamızın TV değişimi yoktur.
Samsung’a ilettik cevap bekliyoruz şeklinde aceleci, ilgisiz, kayıtsız, baştan savma, önemsiz olarak üslup ve konuşma şekli hitap tarzıyla hızlıca cevaplamış e*** hanım ilgileniyor ona email attım kendisi de beni arayabilirsiniz dememe rağmen ısrarla kendisinin ilgilendiğini onun ilgilenmediğini söylemiştir.

Bu c*** adlı kişi çözüm merkezi değil çözümsüzlük merkezi olarak konuşma ve üslup sergilemiş yaşadığım vahim ve nereden baksanız yakışıksız olayı baştan savma önemsiz gereksiz hızlıca aceleci üslupla cevaplamıştır. Bu c*** adlı müşteri temsilcisi aynen Samsung yetkili servisi gibi önemsemeyen, değer ve önem göstermeyen tutum ve davranışlarından ötürü tarafımı aramamasını haklı şikayetimle ilgili üslup ve konuşması düzgün müşteri şikayetini dinleyen, anlayan, 12 maddelik 17 Aralık 2023 saat 17.04 ve 17.12 de email olarak yazdığım şikayetimi doğru düzgün değerlendiren anlayan müşteri ile nasıl konuşulması gerektiğini bilen bir yetkilinin tarafıma konu hakkında dönüş yapmasını talep ediyorum.
Kesinlikle c*** adlı müşteri temsilcisinin baştan savma önemsiz olarak hızlıca aceleci bir şekilde değersizleştirerek karşısında bulunan müşteriyi stres ve sinirlerini bozacak şekilde cevaplayan bu kişinin aramamasını talep ediyorum.
Sonrasında e** hanım tarafımı arayarak süreçle ilgili akış hakkında bilgi vermiş ilgilenmiştir. Kendisine nazik ve ince tavrı detaylı anlatımı müşteriyi önemseyen ve anlayan bakış açısından ötürü teşekkür ederim.

19 Aralık 2023 12:26 (Şikayetten 59 dakika sonra)

25 Aralık 2023 13:44

(emel hanımın dikkatine) 1- 17 Aralık 2023 saat 17:04 de tarafınıza 12 maddelik şikayetimi iletmiş bulunmaktayım. Ki daha önceden de defalarca şikayetimi iletmiş bulunmaktayım. 2- Şu zamana kadar hiçbir sonuç alamamış geri dönüş yapılmamıştır. 3- Şikayetimin 10. Maddesinde Samsung yetkili servisin kırdığı televizyonum ile ilgili a) servis fişini b) değiştirilen parça listesini c) televizyonun evime kırık gönderilmesi kırık teslim edilmesi sebeplerini ç) televizyonumu nasıl kırdıklarını d) ve diğer hususları yazılı olarak hem email yoluyla hem de elektronik posta yoluyla talep etmiş bulunmaktayım. Ancak hiçbir sonuç alamamış bulunmaktayım. Samsung müşteri hizmetleri hiçbir isteğime cevap vermemiştir. Tarih ve saat olarak belirttiğim tarafınıza göndermiş olduğum emaile yukarıda yazdığım maddeler çerçevesinde bilgi talebini ısrarla ve ivedilikle yineliyor talep ediyorum. Şu ana kadar bir dönüş yapılmaması bir çözüm sunulmaması dolayısıyla hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağımı beyan ederim.

İbrahim sonucu yetersiz buldu

İbrahim
31 Temmuz 2024 13:03
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
28 Aralık 2023 21:17
Samsung TU8500 Kronik Panel Arızası Ayıplı Ürün
Samsung TU8500 Kronik Panel Arızası Ayıplı Ürün
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
29 Eylül 2023 14:28