Samsung Mu? Bir Daha Asla

Uğurcan
31 Temmuz 2024 20:09

Garantili Samsung klima aldım, 2 ay gibi kısa süre içerisinde iç ünitenin alışılmadık ses ile çalıştığını fark ettim. 2023 Ağustos ayında yetkililer geldi. Kontrol etti. Sorun için merkez ile görüşüp dönüş yapacağız dedi ama dönüş yapmadılar. Israrım üzerine 10 gün sonra tekrar geldiler klimamın videosunu çektiler ve gittiler. Tam 1 yıl olmasına rağmen dönüş yapmadılar. Sesten rahatsız olmama rağmen aramaktan yıldım ve kullanmaya devam ettim. 25.07.2024 tarihinde ise bu defa yine iç ünitenin su kaçırdığını ve akan suyun alt kattaki komşuma sirayet ettiği i fark edip servis çağırdım. 5 gün servisten randevu için ses çıkmaması üzerine ısrarlı aramalarım ile 30 Temmuz 2024 tarihinde servis saat 11.00 da arayıp yarım saat sonra adreste olacağını bildirmesi üzerine tüm işimi bırakıp hızla evime geçtim, randevu saatinin üzerinden yarım saat geçtikten sonra servisi aradım ve 15 dakika sonra adreste olacaklarını adresten ayrılmamamı istediler... Bu konuşmadan tam 1 saat geçmesine rağmen servis gelmedi. Gelmemeleri üzerine birkaç defa aradım ama telefonu açmadılar. Bende haklı olarak randevu saatinden 1.5 saat geçmişken işime dönmek zorunda kaldım. Kendilerine de mesaj attım. Randevu saatinden 2 saat sonra nihayet beni aradılar ve dalga geçer gibi yarım saate eve geçmemi istediler. “Sizi 2 saat bekledim ve iş yerime döndüm akşam 18 den sonra gelin” dedim ama kendi hataları olmalarına rağmen saat 17 den sonra gelemeyeceklerini başımın çaresine bakmamı ima ettiler. Şikayet dosyası açtım fakat Sadece şikayetiniz alındı cevabı ile yetindiler. 2 gün geçti ama hala sorunum çözülmediği gibi hem ben hem alt komşum mağdur oldu. Mümkün ise Samsung cihazımı iade edeceğim, lütfen seçim yaparken iyi düşün. Markasının ve hizmetinin arkasında durmayan markaları tercih etme.

04 Eylül 2023 16:30

Dilara
11 Haziran 2024 18:24
Samsung Klima Arızası Motor Arızası
Esra sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 17:45
Samsung Çalışanlarının Yaşattığı Mağduriyet
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimada Sürekli Arıza Ve Yüksek Servis Ücretleri

Ferhat
08 Ağustos 2025 11:10

06 Temmuz 2024 12:38
Böyle Bir Durum Yok, Samsung Tamamen Boşuna Para!
Böyle Bir Durum Yok, Samsung Tamamen Boşuna Para!
Samsung Kategorileri