Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Marka Televizyon 3 Yıl Geçmeden Çöp Oldu!

Gökhan
11 Ocak 2024 17:09

2021 yılı başında satın aldığım Samsung marka (Model kodu: UE50TU8000XTK - Versiyon no: YA01/UTU8000/UTU8000H-U50TH1) televizyon, 2 yıllık garantisi bittikten sadece birkaç ay sonra (2023 ortalarında) ekranda belirsiz enine çizgiler göstermeye başladı. Ardından 2023 sonunda, hiçbir müdahaleye izin vermeden kendi kendine açılıp kapanmaya başlayan televizyon tamamen kullanılamaz hale geldi. Samsung müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler sonrası yardımcı olunacağı söylendi; ancak hâlâ sorun çözülmedi. Samsung servisi, panelin değişmesi gerektiğini ve bu işlemin maliyetinin 10.250 TL olduğunu bildirdi. Emsallerinden daha pahalı olduğu için daha kaliteli ve uzun ömürlü olacağını düşündüğüm televizyonun bozulması beni hayal kırıklığına uğrattı. İnternetten yaptığım araştırmada, pek çok kişinin bu model televizyonlarda aynı sorunu yaşadığını gördüm. Şikayetvar.com platformunda bulunan benzer şikayetler de, bu modellerde Samsung kaynaklı bir sorun olduğunu ancak markanın konuyla ilgili sorumluluk almak istemediğini gösteriyor. Bu durum, Samsung gibi bir markaya yakışmıyor. Samsung markalı ürünlerin daha pahalı olması daha kaliteli oldukları anlamına gelmiyor. Daha uygun fiyatlı ve yerli üretim olan emsal ürünler mevcut. Üstelik Samsung tarafından sunulan garantiden daha uzun süre garanti veriyorlar. Samsung markalı bir televizyon aldığıma pişmanım.

11 Ocak 2024 17:14 (Şikayetten 4 dakika sonra)

İlhanlılar
İlhanlılar

Birebir aynı sorunu yaşadım şimdi servis talebi oluşturdum bakalım ne olacak. TV de aynı model ve yaşta bence bu kronik sorun ücretsiz sorun düzeltilmeli bu kadar kısa sürede aynı arızaların olması tesadüf değil. Bu sebeple Samsung'un ürünün arkasında duracağını düşünüyorum. İnşallah bu düşüncem de yanılmam

Süleyman sonuçtan memnun

Süleyman
01 Ocak 2024 22:17
"Samsung tarafından geri dönüş yapıldı. Süreci Gül hanım hızlıca, her gün bilgi vererek yönetti. Bir defaya mahsus ücretsiz tamirat yapılacağını belirtti. Servisin televizyonu teslim almasını ve tamiratı gerçekleştirmesini bekliyorum. Sonraki aşamalarda yine bilgi paylaşacağım. Bu süreçte ilgi ve alakası için Gul hanıma teşekkür ederim. Ayrıca Samsung un marka değerine önem veriyor olması sevindirici"
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu
Samsung UE50TU8000UXTK Panel Sorunu
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonum Garanti Biter Bitmez Tekrar Arızalandı, Kronik Sorun Mağduriyeti Yaşıyorum

08 Haziran 2025 08:56
samsung-televizyonum-garanti-biter-bitmez-tekrar-arizalandi-kronik-sorun-magduriyeti-yasiyorum-1.jpg
Caner sonuçtan çok memnun

Caner
12 Eylül 2023 12:21
"Samsung'a teşekkür ederim ilgisi ve alakası için"
Samsung Marka TV'de Oluşan Çizgiler Ve Arızalar
Samsung Marka TV'de Oluşan Çizgiler Ve Arızalar