Yiğit sonuçtan çok memnun

Samsung Kurutma Makinesi - Kıyafetlerimizi Parçaladı!

07 Kasım 2023 16:23
Yiğit'in Teşekkür Mesajı
“Samsung yetkilileri şikayetim sonrasında çok ilgili davrandılar. Müşteri temsilcisi sorunumu hızlıca anlayıp çözdü. Fabrika hatası olan can sıkıcı problemi, bize yeni ve bir üst model cihaz göndererek giderdiler. Kendilerine anlayışları ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Markasına ve teknolojine güvenerek aldığımız Samsung Kurutma makinesi, içerisine attığımız kıyafetleri makas kesiği gibi kesti.
Toplamda 7-8 kere kullandığımız kurutma makinesi son attığımız iki kurutma işleminde içerisinde bulunan kıyafetlerimizi resmen keserek parçaladı.
İşin kötü tarafı son iki yıkamamızda marka kıyafetlerimizi atmış bulunduk neticesinde kıyafetlerimizi keserek giyilmez hale getirdi.
Makinedeki hatayı bulduktan sonra teknik servisi de çağırarak makine kontrol edilmesi ve değişim yapılmasını istedik. Makine kontrolü sırasında teknik servis uzmanı parmağını kesmesine rağmen Samsung Firması ürünün değişimini yapmamaktadır.

20 Yıl motor garantisi veren firma nedense asıl işi kıyafetlere zarar vermeden kurutma kurutma işlemi yapması gerektiğini unutmuş olmalı ki bu hatasından dolayı değişim isteğimizi kabul etmemektedir. Yaşadığımız mağduriyeti görmezden gelmektedir.

07 Kasım 2023 18:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

10 Kasım 2023 14:24

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
08 Ocak 2024 19:20

Necati
17 Nisan 2024 00:10

Ahmet
05 Aralık 2023 12:54

Kurutma Makinesi Süreçlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

20 Mayıs 2025 23:04
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
12 Ağustos 2024 19:17