Samsung Körüğü Yırtılan Çamaşır Makinesi Garanti Kapsamına Girmiyor

8 Ağustos 2024 14:222.580

11 kiloluk siyah çamaşır makinesinin körüğü yırtılıyor. Garanti kapsamına girmiyor diyorlar, sonrasında da garanti kapsamına neresi giriyor diye sorduğumda Kayseri'deki bayileri arayarak bu şahsa makine körüğünü satmayın diye bilgi veriyorlar. Sadece Samsung'a yazıklar olsun diyorum. Sattığı ürünün arkasında durmayan, 6-7 ay sonra körük lastiği yırtılan bir makine için kullanıcı hatası deyip çıkıp kurtuluyorlar. Yazıklar olsun.

10 Ağustos 2024 18:21

6-7 aydır kullanmakta olduğumuz çamaşır makinesi körüğü yırtılıyor ve buna benzer sadece Samsung markasında 2023 yılı üretimine ait tüm ürünlerde bu tür şikayetler var firmanın gerekli testleri yapıp bu konuyla ilgilenmesi lazım yoksa Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağız Google'a çamaşır makinesi körüğü yırtık yazınca direk Samsung çıkıyor çünkü sadece bu problemin Samsung'da olduğunu düşünüyoruz Siemens ile bu konuyla alakalı ilgilenmeleri lazım her şey kullanıcı hatası diye bir şey yok Bir de üretim hatası var

10 Ağustos 2024 18:23

Müşteri hizmetleri arayaraktan üzgün olduklarını söylüyorlar keşke üzülüp de bizi de üzmeseler sadece neden Samsung'da var bu şikayet Google'a yazın bir bakın arkadaşlar sadece Samsung şikayetvar.com'daki körük yırtıklarına bakın sadece Samsung var bu sadece üretim hatası

Serra
Serra
Benzer Şikayeti Var
5 Eylül 2024 00:51

Aynı şikayetten muzdaripiz çözüm bekliyoruz

Samsung Çamaşır Makinesi Arızası Ve Servisin Garanti Dışı İşi

Muhammet
4 Temmuz 2023 00:226.684

Samsung Çamaşır Makinesi Samsung marka kurutmalı çamaşır makinesi aldık. Garanti süresi devam etmesine rağmen körük last...

2 Destek

Tümünü Gör
Hepsiburada Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi Yıkama Sorunu!

Hepsiburada Samsung11 Kg Çamaşır Makinesi Yıkama Sorunu!

Veysi

Taha
Samsung Kaliteli Diye Aldık Tam Bir Fiyasko

Samsung Kaliteli DiyeAldık Tam Bir Fiyasko

Huseyin
Samsung 11 Kg Yapay Zeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Samsung 11 Kg YapayZeka Çamaşır Makinesi Sıkma Ve Durulamada Helikopter Gibi!

Ayşegül
Samsung Pişman Oldum