Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Şirketi Yapılması

Ahmet
13 Ocak 2024 10:23

3 yıl önce Samsung kliması aldım almaz olsaydım, ısınamadım hep arıza yaptı, parça değiştire değiştire garanti süresinin sonuna getirdi.
Garanti süresi bitti iki kez arıza yaptı. Yapamadılar ve sonunda klima sökülüp Samsung atölyesine götürdüler, yine yapamadı. Değişim yapılacağını söylediler. Eğer para talep ederlerse asla kabul edemem. Gerekirse mahkemeye veririm. Üründen hiç memnun kalmadım. Şu anda üşüyoruz.

30 Ocak 2024 21:28

Bu kış aylarında soğuklarda beni mağdur ettiniz. Neden klimamı aylarca beklentiniz, olmayacaktı neden söküp götürdünüz. Bu soğuklarda beni bekletmek iyimi vicdanız rahatmı. Bu klimayı aldığımdan beri bozuktu neden değiştirmediniz garantisi 3 ay geçince söküp değişim istiyorsunuz. Bu konuda siz servis olarak suçlusunuz. Beni bu soğuklarda mağdur edeni Allah'ta onu mağdur etsin. Ben çalışır durumda klima istiyorum. Bu konuyu servis olarak halletmenizi bekliyorum.

13 Ocak 2024 10:34 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Selvinaz
18 Aralık 2024 10:19
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
04 Kasım 2023 12:16
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
21 Şubat 2024 12:12

Meltem
21 Mart 2024 00:43
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Doğan
25 Ocak 2024 15:41