Selman sonuçtan çok memnun

Samsung Cu 7000 Kanal Sıralama Ve Taşıma Sorunu

Samsung Cu 7000 Kanal Sıralama Ve Taşıma Sorunu
12 Haziran 2024 22:50

Samsung CU7000 LCD televizyon aldım fakat kanal sıralaması yapamıyorum. Favori kanal olarak ekledim. Sıralama yaptım ama numaralandırma işlemini yapamıyorum. İlk on kanala en çok izlenen kanalları taşıdım fakat sıralama 1, 2, 3 diye gitmiyor; 1 oluyor, 2 oluyor. Ondan sonra 7 oluyor. Bunu düzeltmenin basit bir yöntemi var mı? Kanalları düzenleye girdiğimde kanalı seçiyorum, sağ tarafta kilit ve ara yazısı çıkıyor. Taşı, düzenle gibi yazılar çıkmıyor.

25 Haziran 2024 20:37

Merhaba Avrupa şampiyonası nı HD yayın ile izlemek için aldığım Samsung cu 7000 serili TV TRT 1 HD kanalını açmıyor. Normal yayında herhangi bir sıkıntı yok ama HD kanalı bazı maçlarda açmıyor uydu kablosu: sinyal yok 1 uydu bağlantısını kontrol ediniz 2 sinyal ve uydu kablonuz doğru şekilde lütfen yayın servis sağlayıcınız ile iletişime geçiniz. 3 Dilerseniz bağlı bir kaynak seçmek için aşağıdaki bağlı cihazlar düğmesine de basabilirsiniz diye 3 adet başlık çıkıyor yardımınız için şimdiden teşekkürler

15 Haziran 2024 15:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

15 Haziran 2024 16:07

Merhaba anında dönüş sağlayıp sorunu giderdiğiniz için teşekkür ederim işte bu yüzden Samsung tercihim

21 Haziran 2024 17:34

Hızlı ve çabuk bir şekilde sorun çözüldü işte bu yüzden Samsung. Teşekkürler...

Türker
Türker

Merhaba sorun nasıl çözüldü bilgi verebilir misiniz

Selman

Uzaktan bağlantı kurup o şekilde kendileri çözdü

Gizli
11 Kasım 2024 17:17
Rıdvan sonucu yetersiz buldu

Samsung TV'imde Kanal Taşıma Yapılamıyor!

Rıdvan
17 Temmuz 2024 23:27
Samsung TV'imde Kanal Taşıma Yapılamıyor!
Samsung Kategorileri