Birsel sonuçtan çok memnun

Samsung Çizik Buzdolabı Gönderilmiş

Birsel
05 Haziran 2024 01:40

Samsung bayisinden beyaz eşya aldık fakat 2-3 gün öncesinde kurulum oldu. Çizik olduğunu fark ettim, hafife alabileceğim bir çizik değil; uzun ve kalın bir çizik. Gördüğüm an kurulum olduğunda zaten aradım, saatlerine bakılabilir. Kurulum ve aradığım saatte ürünü kapak kısmını değiştireceklerini söylediler. Kesinlikle kabul etmiyorum. 2. ele girecek dolap hasar almış zaten, bir de tamire girip daha beter olacak. Dolabın yenisini talep ediyorum. 20 gün sonra düğünüm var, yine beni mağdur ettiniz. Sizden yanıt bekliyorum. Ürünleri iade edeceğim, değişim yapılmaz ise. Ne kadar ayıp bir şey, bir ton para verildi. Son model ürünler alındı.

05 Haziran 2024 01:17

Samsung bayisinden Beyaz eşyalarımı aldık. Mutfak benim ilgi alanım olduğu için benim için önemli olduğunu belirttim fırın setimin ve mağazada seçebileceğim çok bir çeşit yoktu bunu mağaza görevlisine belirttim fırını ve ocağı beğenmediğimi beyefendi bana yeni ürünlerin geleceğini bu fırını alıp sonrasında gelecek ürünler ile değişim yapacağını söyledi özellikle belirtmeme rağmen sorun yok yardımcı olacağım dedi değişim yapacağım dedi davlumbaz alacaktım yeni evlerde oluyor gerek yok bence almanıza eğer tuttgunuz evde yok ise ben size vereceğim mikro dalga hediyeli dedi bende tamam dedim o şekilde olacaksa beyefendi bana şu an bu şekilde girelim değişim yapacağım davlumbaz için de yardımcı olacağım evi tutun dedi tuttuğumuz evde yok o anki fiyat farklı idi ve mikrodalga fırın hediyeli idi ben size yardımcı olacağım vereceğim bu şekilde dedi bizi mağdur gerekli yerlere işlem başlatmadan buraya yazıp geri dönüş sağlanmasını bekliyorum ve 20 gün sonra düğünüm olacak bu yapılan büyük bir ayıp Samsung a yakışacak bir davranış değil şu an hiçbir şekilde yardımcı olmuyor beyefendi gerekirse o gün kayıtları incelensin...! Söz verildi tutulsun ne fırın değişiliyor ne ocak ne davlumbazda yardımcı olunuyor. Cevap bekliyorum.

05 Haziran 2024 10:14 (Şikayetten 8 saat sonra)

Birsel
18 Haziran 2024 18:09

Sorunum çözüldü Samsung a teşekkür ediyorum arayıp bizzat bizimle ilgilendiler

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Boyalı Samsung Buzdolabını Bana Temiz Diye Teslim Ettiler

Kadir
24 Ağustos 2023 18:03
Boyalı Samsung Buzdolabını Bana Temiz Diye Teslim Ettiler
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
20 Haziran 2024 21:55
samsung-urunlerim-fabrikadan-hasarli-geldi-degistirmem-diyor-4.pdf

Simge
08 Nisan 2024 12:56
Samsung Buzdolabı Arıza Göçük Darbe Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
10 Temmuz 10:32