Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Sıkmada Ses Geliyor Kazan Vuruyor

21 Ağustos 2023 16:40

Samsung mağazasından aldığım WW11BBA046AEAH kazan, vurduğunda sıkma işlemine geçtiğinde servisi arıyorum. Benden garantili ürün için 450 para talep ediyorlar. Ürünü alalı 1 ay oldu ve iade etmek istiyorum. Ancak önce gelmeleri için para istiyorlar. Ürünü 14.500 liraya aldım.

26 Ağustos 2023 02:45

Samsung paramı iade etmiyor 1 aylık makine tangur tungur makine sıkmada kazan vuruyor normal diyor 11 kg'lik makineye 2 parça ürün atacakmışım servis geliyor evet sorun var diyor bize ama nedense çözüm merkezi arıyor servis sorun görememiş diyor ben paramın iadesini istiyorum Samsung pişmanlık benim paramı iade edin ben tüketici mahkemesini gideceğim şikayetimi oluşturacağım artık orası çözecek

21 Ağustos 2023 17:37 (Şikayetten 56 dakika sonra)

21 Ağustos 2023 17:56

Servis gelmiyor para talep ediyor bende garantili ürüne para vermem ben servisi aradım gerçek büyük hayal kırıklığısınız

Serkan

Merhaba, aynı sorundan şikayetim var dı. Önde sağ altta küçük bir kapak var. Orası tıkanmıştı temizledim ses kesildi. Siz de bir dener misiniz?

Ahmet
Ahmet

Sorun çözüldü mü, aynı sorunu yaşıyorum

Samsung Çamaşır Makinesi Kazan Sorunu

Fatih
18 Eylül 2023 08:27
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
17 Nisan 2024 22:26
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Makinede Haksız Servis Ücreti Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Burak
22 Ekim 2025 10:50