Sinan sonuçtan çok memnun

Samsung Çamaşır Makinesi Ses Sorunu

21 Kasım 2023 11:08
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
“Uzun suren mücadelem sonucu makinedeki ses sorunu çözüldü. Hem de sadece 1 vida ters takıldığı için bunca sure ses yapmış. Samsung çözüm merkezinden pelin hanıma çok teşekkür ederim.cozume ulaşıncaya kadar ilgilendi. Bu gibi sorunu olanlar seslerini yetkililere duyurabilirlerse sorun kalmıyor anlaşılan. Teşekkürler”

Samsung çamaşır makinesi ses sorunu devam ediyor. Müşteri hizmetlerinden talep oluşturuyoruz arayan soran gelen yok maalesef. Garantisi var ise neden ilgilenilmiyor Samsung markasını çözemedim. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmaktan başka çözüm kalmadı. Yetkililer kulak tıkıyor. Bu makineye 3 yıl garanti verdiyseniz ilgilenin bir zahmet.

21 Kasım 2023 11:37 (Şikayetten 28 dakika sonra)

21 Kasım 2023 16:18

Servis kaydı olmasına rağmen servis benim evime gelip makineye bakmadan sorun yok diyerek kaydı kapatmışlar. Bu ne rahatlık yani. Video ekledim Samsung çamaşır makinesini üreten bir kisi izlesin lütfen normal derse de insanlar bilsin görsün nasıl makine sattıklarını.

04 Aralık 2023 21:09

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Samsung İlgisiz Bir Servis Paraya Dökmüş İşi

Recep
20 Şubat 2024 18:09
Imdat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Çamaşır Makinesi Aşırı Sesli Çalışıyor Servis Çözüm Sunmuyor

Imdat
22 Mayıs 2025 12:24

Kudret
09 Ağustos 2023 23:04
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Arızalı Bitmeyen Çamaşır Makinesi

Hülya
29 Eylül 2023 14:38
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
15 Aralık 2024 16:34
"Merhabalar Gaziosmanpaşa'da bağlı olduğum için oranın mağaza teknisyenleri geldi makineyi bu şekilde kullanmamı söylediler çözüm sürecine girecek falan dendi ama tekrar başka yerden arayıp servis göndereceğiz servisin ücretini siz vereceksiniz falan dendi ama tabii kabul etmedik Bizim garantimiz devam ediyor sonra fabrikanın yetkili teknisyenleri gönderildi onlar çok ilgilendiler körük lastiğini değiştirdiler Halil İbrahim beye bir de kadir beye çok teşekkür ederiz inşallah bir daha su akıtmaz"
Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Samsung Kategorileri