Tamay sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 14:42
Tamay'ın Teşekkür Mesajı
“Uzun yıllardır beyaz eşya ve telefon seçimlerimde Samsung'u tercih ediyorum. Çünkü servis ve müşteri memnuniyeti üst düzeyde. Teşekkür ediyorum.”

21.04.2021 Tarihinde Samsung WW10N644RBW/AH Çamaşır makinesi aldım. Makinemden 2023 yılında sesler gelmeye başladı,
27.07.2023 tarihinde servis kaydı açtım, Çamaşır makinem servise götürüldü 1 hafta sonra onarım yapılarak geri getirildi. Fakat üzerinden 1 hafta geçmeden yine sesler gelmeye başladı.
Bu süreçte şehir dışına çıkmam gerekiyordu ve döndüğümde 06.10.2023 tarihinde tekrar kayıt açtım, ve makinemi tekrar servis aldı. Götürdü 2 hafta sonra getirdi, bu süreçte çocuklarımda okula gittiği için komşularımızdan rica ettik çamaşırlarımızı yıkamayı. Makine 1 hafta geçmeden yine sesler çıkarmaya başladı.
İnanın bu süreçten yoruldum, 2 çocuğum var ve sürekli çamaşır makinemi tamire yollamaktan yoruldum.
1. Servis Formunda : Rulman Grubu arızasından dolayı Rulman grubu değiştirildi yazılmış.
2. Servis Formunda: Kazan Grubu arızalı olduğundan dolayı parçalar değiştirildi yazılmış.

Ben makinenin değişmesini talep ediyorum.
Önceki Samsung çamaşır makinemi 10 yıl kullanmıştım. Bu 2.5 yıl içerisinde aynı sorunu 3. Kez tekrarlıyor.

06 Kasım 2023 14:56 (Şikayetten 14 dakika sonra)

09 Kasım 2023 10:53
Samsung Çamaşır Makinesi Ses Çıkarma Sorunu

Merhaba Servis geldi, arızayı gördü video çekti onarım talep etmediğimi değişim talep ettiğimi ilettim kendilerine. Servis Formu düzenleyip gittiler. Talebimin sonucuna göre Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

20 Kasım 2023 15:18

Gül hanım'a teşekkür ederim. Her gün istisnasız aradı ve bilgilendirdi. Makinem için değişim kararı çıktı, yeni makinemi bekliyorum. Samsung müşteri desteği konusunda şaşırtmadı, buzdolabım Samsung, eski çamaşır makinem Samsung'du yeniside Samsung. Her birini 10 yıl kadar kullandım. Buzdolabım halen sapasağlam. Son aldığım çamaşır makinemde maalesef talihsizlik yaşadım, cihaz değişimi ile Samsung sorunumu çözdü.

20 Kasım 2023 15:19

30 Kasım 2023 17:11
Tamay sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2024 10:06
Samsung Garantiden Değişen Çamaşır Makinesi 8 Ayda Kazan Dağıttı
Samsung Garantiden Değişen Çamaşır Makinesi 8 Ayda Kazan Dağıttı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Kazan Arızası Ve Yetersiz Teknik Servis Desteği

05 Ekim 2025 00:50
Unal sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 23:17
Samsung Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis
Ilgın sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Kronik Kazan Sorunu WW10N644RBW/AH A+++

Ilgın