Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır

26 Ağustos 2024 15:06

13.02.2023 tarihinde Teknosa web sitesi üzerinden Samsung WW11BBA046ABAH 11 kg 1400 devir çamaşır makinesi satın aldım. Kullanıma başladıktan bir süre sonra kazanın fazla sallanması ve ses çıkartması sorunuyla karşılaştım. Defalarca kez servisi çağırmama rağmen servis, yeni alınmış makinenin yerinden çıkarcasına sallanmasını ve değişik sesler çıkartmasının normal olduğunu söylüyor. İlçede yaşadığımızdan ötürü 1 tane Samsung yetkili servis var ve asla düzgün bir şekilde ilgilenmiyorlar. Üstünkörü bir şekilde makineye her seferinde bakıp herhangi bir işlem uygulamadan gittiler. Servisin deyimine göre bulunduğu zeminden kaynaklıymış sallanması, neye göre peki aynı yerde bu makineden önce 15 senelik farklı marka bir makine vardı, o bile sıfır makine kadar sallanmıyordu, ses dahi çıkartmıyordu. Aynı model makineden başka bir yerde de çalışmasını gözlemledim fakat asla bizimkisi gibi sallanmıyordu ve gayet sessiz çalışıyordu. Ürünümün ayıplı olduğunu düşünüyorum ve asla bir daha Samsung markasından eşya almayacağım, ilgileri çok kötü.

26 Ağustos 2024 18:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

07 Eylül 2024 14:52

Ürünle ilgili servis tekrardan benimle iletişime geçti. Şikayetvar sitesine yazdıktan sonra ilgi alakaları arttığı için öncelikle teşekkür ederim. Servis evime geldi evimde makineye müdahale etti. Sorunun motorda olduğunu belirttiler. 1 senelik makinenin motorunun arızalanması ne kadar mantıklı? Ben değişim talep etmeme rağmen talebimi reddettiler ve tamir ettiler makineyi. Fakat tamir edilmesine, motoru değişmesine rağmen ses aynı şekilde devam ediyor. Cihazımın ayıplı olduğunu ve Samsung Türkiye'nin cihazına sahip çıkarak değişim uygulamasını talep ediyorum. 1 Aydır makinesiz kaldık ve mağduruz.

07 Eylül 2024 14:54

1 Senelik makinenin hali bu şekilde

Sibel
Sibel

Sonuç olarak neye karar verildi

Muhammed

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum bilir kişi makineyi inceledi ve ayıplı olduğunu doğruladı bunun üzerine makinenin yenisiyle değişimi sağlandı.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
04 Ekim 2024 19:52