Samsung Çamaşır Makinesi Körük Lastiği

Kadriye
28 Nisan 2024 18:40

Beş altı aydır kullanmakta olduğum çamaşır makinesinin su akıttığını fark ettim. Körük lastiğine çamaşır sıkışmış ve lastik katlanmış. Durumu garanti kapsamında olup olmadığını sorduğumda, bu tür bir sorunun olabileceğini ancak kurulum sırasında körük lastiğinin garanti kapsamında olmadığının belirtildiğini söylediler. Bugün tekrar çamaşır yüklediğimde körük lastiği tamamen yerinden çıktı. Garanti kapsamında bir çözüm üretilmesini bekliyorum. Ürünün garanti süresi dolmadan ekstra bir ücret ödemek istemiyorum.

29 Nisan 2024 08:52 (Şikayetten 14 saat sonra)

Kadriye
30 Nisan 2024 13:22

Servisten geldiler bu seferde benimle alakalı olduğunu söyleyip kapağına elbise sıkıştırdığımı ve bundan kaynaklı olduğunu söyleyip garanti kapsamına girmeyeceğini söyleyip 2000 TL karşılığında yaptılar ayrıca önceki servisten gelen arkadaş 1700 TL olarak fiyat almıştı firmadan bu sefer 2100 lira dediler yani bir çelişkili haller içerisinde daha fazla uğraşamayıp yaptırdık mecburen evimdeki tüm beyaz eşyaları Samsung almıştım bir daha evime asla sokmam bu markayı kimseye de önermem

Veysi

Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Volkan
14 Ağustos 2024 12:03
Samsung Çamaşır Makinesi Körük Lastiği İçin Garantide Para İstiyor
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
24 Haziran 2024 09:42