Civan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Ses Sorunu RB50RS334SA/TR

Civan
31 Mart 2024 21:31

12 Mart'ta Media Markt'tan aldığım RB50RS334SA model Samsung buzdolabı aşırı derecede çalışırken ses yapıyor. Kurulumu Samsung ekibi yaptı. Bir gün bile geçmeden müşteri hizmetlerini arayarak dolaptan gelen sesi bildirdim. Bana, ilk bir hafta ile on gün arasında sesin normal olabileceğini, devam etmesi halinde ise tekrar aramam gerektiğini söylediler. On günün sonunda sorun devam ettiği için tekrar aradım ve iki gün sonra servis gelerek kontrol etti. Servis elemanı sesin normal olmadığını belirterek pervanenin etrafına siyah bantla birkaç yerini bantladı ve ayrıldı. Bir gün sonra tekrar servisi arayarak durumun devam ettiğini ilettim ve tekrar servis gönderildi. Gelen teknisyen de sesin normal olmadığını söyleyerek başka birini telefonla aradı, sorunu anlattı, çözüm aradı ve video çekerek ayrıldı. Akşam Samsung tarafından arandım ve gelen teknisyenin sesin normal olduğunu söylediği bildirildi. Ben de teknisyene daha önce ses kayıtlarımı ve videolarımı göndermiştim. Müşteri hizmetleri böyle dedikten sonra teknisyeni arayıp, bana sesin normal olmadığını, merkeze ise normal olduğunu neden söylediğini sordum. O ise böyle bir şey demediğini, videoyu ve şikayetimi ilettiğini söyledi. Buzdolabı geldiğinden beri çıkardığı sesten ayrı, Samsung'un bana gönderdiği teknisyenlerden dolayı da rahatsızlık duydum. En son dün müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, yaşadığım sorunları birebir anlattım ve bana 24 saat içinde geri dönüş yapacaklarını söylediler, ancak hala arayan ya da soran olmadı. Bu yaşadığım sorun çözülsün ya da çözülmesin, başkalarının da benzer durumlar yaşamaması için elimden gelen her türlü yorum ve geri bildirimi yapacağım. Eğer yarın pazartesi gününe kadar geri dönüş olmazsa, yasal tüm haklarımı kullanmak üzere avukatımla görüşeceğim.

samsung-buzdolabi-ses-sorunu-rb50rs334satr-2.pdf
01 Nisan 2024 09:05 (Şikayetten 11 saat sonra)

Önder

Merhaba, sonuç olarak ne oldu, duruml nedir söyler misiniz... Aynı sorun la karşı karşıyayım

Civan

Uzun uğraşlar sonucu iade ettim ve para iadesi aldım.

Emrullah
09 Eylül 2023 00:25
Samsung RB50RS334SA Buzdolabı Arızalı Çıktı, Ürünün Muadili Önerildi.
Onur sonucu yetersiz buldu

Onur
17 Temmuz 2023 12:36
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RB50RS334WW/TR Buzdolabı Motor Ve Fan Sesi

Batuhan