Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser
09 Mart 2023 14:30

Depremde 3 gün elektrik gitti daha sonrasında geldi buzdolabı çalıştı ama soğutmuyordu biz ilk başta pek anlamadık bozulmuş olacağı aklımıza gelmedi. Buzluk kısmı eriyince anladık çalışmadığını Samsung yetkili servisini aradık gelip baktılar bu kullanıcı hatası değil buzdolabı gaz kaçırmış yapılmaz dediler şayet yapılsa yaptıracaktık. Eve gelen Yetkili Samsung servisçisi size yeni dolap verirler bununda yarısını firma yarışını siz ödersiniz diye bilgi verdi, biz buna okeydik fakat servis gittikten sonra Samsung tele müşteri hizmetleri bize 17 binlik bir buzdolabı verebileceğini bunun 14 binini bizim ödememiz gerektiğini söyledi. Pardonda kullanıcı hatası olmayan bir durum için ben neden bu kadar fiyat alarak senin arkasında durmadığın çürük malını alayım. Üstelik kullanım süresi henüz 5. Yılındayız (04.08.2018 de alındı) ve motor ömrünün 10 yıl garantisi olduğunu bize söylemişlerdi.   Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız eğer oradan sonuç çıkmazsa mahkemeye başvuracağız hakkımızı arayacağız.

profile profile
09 Mart 2023 15:14 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Meryem sonucu yetersiz buldu

Buzdolabında Sürekli Buzlanma Ve Su Akıntısı Sorunu İçin Kalıcı Çözüm Bekliyorum

Meryem
18 Ağustos 17:39

Samsung Buzdolabı Arızası Ve Çözümde Yaşanan Servis Mağduriyeti

Yağmur
23 Ağustos 11:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Yedek Parça Ve Servis Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar

01 Ağustos 17:49