10 Nisan 2024 23:18

Aşağıda ekte görülen faturası ile teslim aldığım ürün 2 ayı doldurmadan E10 hatası vermiş ve derin dondurucu kısmı da dahil olmak üzere tüm gıdalarım bozulmuştur. Ayrıca bu arıza bayramda olduğu için 2 gün sonraya servis randevusu verilmiştir. Benim bu mağduriyetim ve maddi zararım nasıl karşılanacaktır? Bir önceki ürünüm X marka 18 yıl çalışmışken, Samsung 2 ay olmadan maalesef yarı yolda bırakmıştır. Tamiri ve ürün değişimi için gördüğüm kadarıyla 30-45 gün sürecek bir süreçte paramızla rezil olmak diye buna denir. Daha 2 ayı dolmadan arıza veren ürünle ilgili tamir istemiyorum, değişimi de 3-5 iş günü içinde yapmayacaksanız iade istiyorum. Bugüne kadar TV denilince ilk tercihim Samsung, babama hediye ettiğim laptop da Samsung'tu. Ancak bugünden itibaren tercihlerim arasında bu marka olmayacak.

Onur
Onur
16 Nisan 2024 18:07
Samsung Buzdolabı E-10 Hatası İle Tüm Gıdalar Çöp Oldu!

Yukarıdaki şikayetime ek olarak Samsung'tan çok daha kötü bir yaklaşım geldi. Çağrı merkezinden her gün aranarak oyalama yapıldıktan sonra değişim yapılmayacağı ve parça değişimi kararı alındığı bildirildi. Bu kararı nasıl aldıklarını anlayamadım. Bunun üzerine CİMER' e şikayet kaydı oluşturdum. Bundan sonra sosyal medya kanallarından da mağduriyetimi bildireceğim

14 Temmuz 2025 18:24

05 Kasım 2024 17:12
Sakıp sonuçtan hiç memnun değil

Sakıp
13 Temmuz 2023 17:56

27 Eylül 2024 03:03
Samsung RB56TS754SA/TR E 10 Hatası
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
02 Nisan 2025 13:24