Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Ayıplı Ürün Satıyor Ve Değişim Yapmıyor

26 Kasım 2023 01:41

Hepsiburada sitesinden Samsung 70CU7100 marka TV aldım. TV kurulumu yapıldıktan sonra ekranda bölüm bölüm gölgelenmeler ve ışık sızması olduğunu fark ettim. Servis bunun normal olduğunu söyledi. Yeni aldığım üründe böyle bir sorun olması kabul edilebilir değil. Ürünün değişimini istedim ancak değişim yapılmayacağını söylediler. Koskoca Samsung, ayıplı ürün satıp arkasında durmuyor.

07 Aralık 2023 21:49

Samsung TV de kararmalar ve ışık sızması var Samsung hata görmemiş görmediği için değişim yapmayacaklarmış mühendisleri öyle demiş biz Samsung'un mühendislerine mi inanacağız gözlerimize mi Samsung'dan çok ürün aldım ama ilk defa anladım ki Samsung'un ürün kurulumunu yaptıktan sonra hiçbir şekilde müşteri memnuniyetini umursamıyor TV görsel bir ürün servisten gelen arkadaşlar bile evet burda karartı var dediler. Ama Samsung tonca paralar alarak sattığı ürününün arkasında durmuyor. İade veya değişim istiyorum

04 Aralık 2023 14:07

Samsung marka TV aldım TV de rahatsız edici şekilde kararmalar ve ışık sızması var servis geldi normal dedi çözüm merkezi aradı mühendislerimiz hata görmemiş o yüzden yapacak bir şey yok dedi biz gidip adi markalar almayıp 2 kat para verip Samsung alıyoruz ama herhangi bir çözümü yok daha bir ay olmadan bildirim yapmama rağmen 3 kere çözüm merkezinden aradılar ismi çözüm merkezi ama çözümleri yok müşteri memnuniyeti sıfır bir daha Samsung ürünlerinden bir iğne dahi almam kimseye de tavsiye etmiyorum almayım hatalı ürün gönderil bu modellerde böyle diye komik açıklama yapıyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım bu isin peşini bırakmayacağım

27 Kasım 2023 09:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

27 Kasım 2023 13:53

Çözüm merkezi dönüş yaptı ancak sonuç değişmedi mühendisler kontrollerinde televizyonda hata olmadığını söylemiş yine aynı cevabı aldım koskoca Samsung firması ekranda ışık sızması ver hafif gölgelenmeler olan televizyonun normal öldüğünü söyledi Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50CU8000 Televizyonda Işık Sızması

Hüseyin
06 Şubat 2024 14:49
Samsung 50CU8000 Televizyonda Işık Sızması
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 55cu7200 Kusurlu Ürün Şikayeti ( Panelde Işık Sızması Kusuru )

19 Temmuz 2023 11:39
Samsung 55cu7200 Kusurlu Ürün Şikayeti ( Panelde Işık Sızması Kusuru )

Samsung Fabrika Çıkışlı TV Kusurlu Olma Durumu

Muammer
04 Haziran 2023 13:35
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Bulanık Ekran Sorunu Ve İletişim Çıkmazı

08 Kasım 2024 05:57
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Panel Değişimi Sonrası Kalitesiz Görüntü Ve Yetersiz Servis Yanıtı

Samet