Atilla sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 21:45

Temmuz ayında aldığımız 85' neoqled QN90C televizyonumuzun ekranında yanık tarzı bir durumla karşılaştık, alırken mükemmelliğinden bahsedilen ürün 4 ayda pert oldu. Bu model televizyon alanlar ekranlarının kısa bir süre sonra çöp olabileceğini göz önünde bulundurmalı.

20 Kasım 2023 08:56 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gökhan
Gökhan

Geçmiş olsun. https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-yamuk-tv-ve-kahve-makinesi Bana gelen yamuk televizyon! Ve değiştirmiyorlar. Markaya güvenip fazla para veriyorsun ürünler fabrikasyon hatalı 3. Sınıf ülkesi ürünleri... Fazla para verip Samsung almaya değmez anlamış oldum. İnşallah değişim olur. Hakkınızda hayırlısı. Değişim gerçekleştimi?

Atilla

Merhaba, geçmiş olsun değişim yapılmadı. Çok pişmanız bu gönderiyi gören herkesi uyarıyorum Samsung markası Türkiye'yi 3. Dünya ülkesi olarak gördüğü için hatalı panele sahip televizyon vb. Ürünleri buradaki son tüketiciye dayıyor çünkü biliyorlar ki siz nereye başvurursanız başvurun kimse bir aksiyon almayacak. Bozuk ürüne verdiğiniz parayla kalıyorsunuz.

Samsung QN85b TV Görüntü Yok

15 Mart 2024 13:17