QNB Finansbank Kapalı Zarf İçindeki Kredi Kartıyla Yapılan Habersiz Harcama Şoku!

20 Haziran 2024 16:00

QNB Finansbank tarafından bana gönderilen kredi kartında haberim olmadan harcama yapıldı. Gelen kredi kartını daha zarftan çıkarmamıştım ki mobilden kredi kartıyla harcama yapıldığını gördüm. Müşteri temsilcisiyle görüşüp kartı ve mobil bankacılığa girişim kapatıldı. Yeni kredi kartı gönderdiler fakat haberim olmadan daha zarfın içinden çıkmamış kredi kartını nasıl başkası kullandığına dair olayı çözemediler ve hala bir sonuca ulaşmadı.

Mobil bankacılığa halen erişimim yok. QNB Finansbank benim maaş bankam ve maaşım yattığında mobil bankacılıktan maaşımı kullanamayacağım. Müşteri temsilcisi, açılmış olan habersiz harcama olayının sonuca kavuşmasının 240 günü bulabileceğini söyledi. Yani, 8 ay boyunca maaş bankamın mobil bankacılık hizmetini kullanamayacağımı söylüyorlar. Kapalı zarfın içindeki kredi kartını birileri bir şekilde kullanıyor ve ben 8 ay boyunca maaş hesabıma mobilden ya da Web'den ulaşamıyorum.

Bu durumun acilen çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

20 Haziran 2024 16:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

21 Haziran 2024 16:26

Müşteri temsilcisi tarafından arandım. Önerdikleri çözüm; 45 - 240 gün arasında bu işlemi sonuca kavuşturacaklarını ve benim beklemem gerektiğini söylüyorlar. Kendileri kredi kartı güvenliğini sağlayamıyorlar ama mağdur olan siz olun diyorlar. Maaş müşterisi olduğumu bu mağduriyeti nasıl gidereceklerini sorduğumda aldığım cevap koca bir sessizlik. Her ay maaşın yattığında gel şubeye çek ya da bize ne naparsan yap demek.

28 Şubat 2024 01:09

10 Ocak 2024 21:14