QNB Finansbank Bilgim Dışında Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Para Çekilmiş!

30 Ekim 2023 21:32
profile profile profile
Can
Can
30 Ekim 2023 20:32

30/10/2023 17:09:03 tarihinde 4022********0270 ile biten kartınızla Google *ADS4888554968 firmasında 8,000.00 TL tutarında harcama yaptınız. Bu harcamayı siz yapmadıysanız 08502220900 numaralı çağrı Merkezimizi arayarak bildirimde bulunmanızı rica ederiz. B001 benim bilgim dışında sen nasıl onayım olmadan parayı çektirirsin QNB Finansbank benim bu mağduriyetimi QNB Finansbank karşılaşın şikayetçiyim

30 Ekim 2023 21:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Kara
Kara

Bizim de başımıza 3 gün önce geldi QNB Finansbank adında dediler size faizsiz kredi vereceğiz bizde kanıp tama dedik bu esnada işlemi yaparken bankadan hiçbir şekilde onay mesajı dahi gelmedi Mehmet yoluyla kredi kartından 100 bin TL'mizi çektiler itirazda bulunduk bankadan gelen cevap siz onay vermişsiniz dedi başına çırpınmayın be hak var ne de adelet ama bir daha asla finasla çalışmayacağız müşteri hakkı yok bu bankanın

Türkü
Türkü

Aynı durum 25 Ekim'de babamın abasına geldi aliexpress adına çekilmiş onunda 397 dolar banka asla umursamıyor BDDK ya ve CİMER'e de internet üzerinden online şikayet yollayın banka hiç kılını dahi kıpırdatmıyor aynı durumu yaşayan tonla insan var buraya yazmış

Emre sonuçtan memnun

14 Temmuz 2025 14:34
"QNB müşteri hizmetleri ücret iademizi gerçekleştirdi teşekkür ederiz. Bu nedenle Adli şikayetimizi Beklemeye aldık."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

QNB İzleme Biriminin Çelişkili SMS'leri Ve Yanlış Bilgilendirme İle Mağduriyet Yaşadım

30 Mayıs 2025 19:29
Tüm QNB Türkiye Kredi Şikayetlerini Gör