Profilo Miyolo Bayisi Mağdur Etti!

09 Mayıs 2024 13:56

Profilo yetkili satıcısı Miyolo Düzce bayisi, kendi lojistiği ile dağıtım yapmakta ve içeri alınması gereken ürünün Profilo servisi tarafından dahi alınması gerektiği belirtilmesine rağmen ürün alınmadı. Sonuç olarak buzdolabı kapının önünde bir gece boyunca bekletildi. Ayrıca, 'Eğer biz açıp alırsak garanti dışı kalır' diyerek kurulum için başvurunuzu kaydeden bayan çalışan, XL buzdolabı alımına özel olarak sunulan ve 999 TL indirim sağlayan kodu sizden alarak kendi kullanımına sunmuş.

09 Mayıs 2024 13:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Mayıs 2024 15:27

Bizim ürünümüzden başka üründe satıyor spot mağaza v. S arayan temsilciniz sadece Profilo kurum savunmadı odaklı aradı. Hanımefendi aldığım ürün resmi garantisi başlatılmış Profilo ürünü ve orta var olan bir aldatma aldatılma sizin kampanyanız ve ürününüz ve dahi isminiz üzerinden ise sizi de bağlar eğer Kurumsal savunma yapacaksanız bana karşı değil, benim sunduğum bilgi ve kanıtlar ışığında adınıza gölge düşürüp kampanya kodunuzu çalan ve remi ürününüzü satarak bunu yapan kuruma dava açıp kendinizi savunun, benim beklentim sizden bana karşı ancak telafi ve özür olabilir. Arayan kişi iletişim ve algı zihniyetini değiştirmeden bir daha beni aramasın

Emin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 13:15
Adem sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:07

Profilo Buzdolabım Bir Aydır Teslim Edilmiyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Aydın
13 Haziran 2025 12:29

Profilo Teslimatta Eksik Parça Ve Ücretli Temin Sorunu!

Yılmaz
04 Kasım 2025 14:17
İmam sonuçtan hiç memnun değil

İmam
13 Aralık 2024 22:47