Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 18:35

Beyaz eşya arayışında olan tüketicilere bir duyuru olsun diye bu mesajı yazıyorum. Profilo çamaşır makinem yedi yıl, hatta sekiz yıl olmuş olabilir. Garantisini uzatmıştım ki ilk aldığımda da bir sürü sıkıntı yaşadım. Önce çamaşırlarımı deldi, sonra pas bıraktı. Makineyi bir şekilde değiştirdiler. Şimdi de makine durduğu yerde kendi kendine su akıtarak kenarlarından pas yaptı. Başka bir markanın buzdolabı var evimde, 25 yıllık, daha bir kere bile tamire gitmedi. Profilo gerçekten çok kötü bir marka. Kimse parasını sokağa atmasın.

06 Kasım 2024 09:16 (Şikayetten 14 saat sonra)

08 Kasım 2024 10:38

Profilo dan iletişime geçildi servis yönlendirdiler servis hasar tanzimi yaptık bu ücret bayağı yüksek benim bu ücreti mağdur müşteriye ödeteceklerse vay Hâlime keşke uyarı yazısı olsaydı satarken bilgi verselerdi bizim ürünümüz birkaç yıla çürür ona göre alın malzememiz basit deselerdi de tüketici de buna göre kendince yorumlayıp alsaydı ya da almasaydı ürünü yılların köklü profilosuna Gerçekten böyle basit malzeme yakışmıyor suya dayanıksız çamaşır makinesi mı olur boya altındaki malzemesi bile pul pul dökülüyor yakında delinirde kenarları umarım ürününün arkasındasınız Profilo bizi hayal kırıklığına uğratmazsın

13 Kasım 2024 18:01

Evet nihayet bugün aradılar komik bir teklifle size servis yönlendirdik diyorlar servisi araması çok mu zordu 9000 TL tamir ücreti çıkardı seviş bunun 1300 TL sini indirim yapacaklarmış 7700 TL para ona vereceğime gider sıfır makine alırım o kadar param olsa bu makineden sorun kesinlikle müşteri hatası değil fabrika hatası bundan sonra satacakları ürüne Profilo en fazla 5 yıl dayanır ona göre alın diye bir ibare belirtmeli alacakolanlar lütfen bu konuları göz aradı etmeyin paranız çöp olmasın hurda gibi duruyor makinem gören asla Profilo almayız diyor ikinci ele bile satılmaz bu durum da yakında sacı da delinir zaten kopmaya başlamış koskoca yılların Profilo su sana yakışmadı bu

04 Aralık 2024 10:25

Profilo aldığım günden beri mağdur eden bir marka makinenin dışı resmen en kötü malzemeden yapılmış içi de çok sorun çıkarmışdı zaten şimdi de dışı pul pul dökülülüyor sesimi duy Profilo lütfen mağdur etme müşterini 9000 TL masraf nedir bu fiyata yeni makine alınır makinemin dışının ücretsiz değişimini istiyorum daha sa beni duymazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vuracağım lütfen artık halledin bu süreci hakkım bu benim 8,9 yıllık makine çöp olamaz

Sebahattin
Sebahattin

Yazık cevap bile vermemişler. Benimde 2 sene olacak çamaşır makinesi elbise deliyor buzdolabı paslanmaya başlamış bulaşık makinesi paslanmaya başlamış. 2 sene ya 2 sene. 2 senede geldiği hale bak yazık. Koskoca Profilo ne hale düşmüş. Bilseydim Regal falan alırdım başka marka alırdım. O paralara ne markalar vardı kocaman kapasiteli makinalar vardı. Gittim bunu aldım bize de ders oldu. Bir daha Profilo'ya el sürmeyiz asla.

Profilo Çamaşır Makinesinde Sürekli Gürültü Ve Performans Sorunu

Zeynep
08 Ekim 2025 00:51

Oğuz
12 Ocak 2024 21:14
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
22 Haziran 2024 10:30