Mavibomba sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Hava Deliklerinden Su Akıtıyor Ve Donma Yapıyor!

23 Haziran 2024 06:45

Merhabalar, 30/05/2024 tarihinde satın almış olduğumuz Profilo BD3086WEVN XXL marka ve model buzdolabının nakliye ve montajı yapıldı. Cihaz hava deliklerinden su akıtıyor ve donma yapıyor. İlk haftada servisi arayıp bildirdim, takibi yapılması söylendi. Şikayetler devam edince usta gönderildi. Normal olduğu söylendi. Bir hafta sonra tekrar servisi aradım; hava kanalı su akıtıyor, donma yapıyor, sebzelikler su doluyor, meyve sebze bozuluyor. Başka usta geldi. Bizim dolaplarımızda normal dendi. Madem öyle, sorunu var neden alırken bilgilendirilmedim? Profilo no frost buzdolabı normalde hava kanalından su akıtıyor ve sebzelik su dolan bir dolap mıdır? Paramızın karşılığı bu mudur.

26 Haziran 2024 15:44

Merhabalar şikayet bildirimimin ertesi günü Profilo tarafından arandım servis geldi. İlk haftadan itibaren Sürekli sürekli olarak bildirdiğim şikayetleri "buzdolabının hava deliklerinden akan su ve buzlanma Meyve/Sebze çekmecelerindeki Su ve de çekmece altında biriken Su" servis tarafından görüntülü kayıtla bildirildi. Zaten ilk farkettigimden beri servis ve müşteri hizmetlerine bildirildi "sıcaktan" dendi "kapağı çok acıyorsunuz " dendi takibini yapın dendi ve takibini yaptım. Eski buzdolabım hala aktif şu an mecburen kullanıyorum. Özellikle cihazı takip ettiğimi Sıfır dolapta bu sorunların normal olmadığını cihazın değişimi veya para iadesi talebimi ilettim. Simdi değişim yapamayız test cihazı takılacak üç/dört gün takip edilecek dendi. Bugün gelip soğutucu ve buzluk bölgesine iki ayrı cihaz konuldu.

24 Haziran 2024 09:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

13 Temmuz 2024 09:36

Ölçüm yapıldı soğutma normal dendi. Benim şikayetim hava kanalındaki nem ve buzlanma. Sebzeliğin içinde ve altında su oluyor. Eski dolabımı kapattım. Dolabı beğenerek almıştım. Tam kapasite Bu ürünü kullanacağım mecburen şikayet devamında Tüketici Hakları'na başvuracağım.

16 Nisan 2024 01:07
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı: İlk Günden İtibaren Bitmeyen Sorunlar

Mihriban
18 Ekim 2024 22:53

Seyhan
10 Temmuz 2023 13:56
Profilo Buzdolabı Pişmanlıktır Ve Profilo Benim İçin Bitmiştir.
Profilo Buzdolabı Pişmanlıktır Ve Profilo Benim İçin Bitmiştir.
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine
30 Aralık 2023 19:54
Taha sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 16:28

Profilo Kategorileri