Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı: İlk Günden İtibaren Bitmeyen Sorunlar

18 Ekim 2024 22:53

Profilo marka buzdolabı satın aldım ve 22/01/2024 tarihinde montajı yapıldı ve kullanıma başladım. İlk günden itibaren sürekli olarak sulandırma, soğutmama, karlama gibi birçok problem ile karşılaştım. 6 ay içinde birçok kez servisi aradım, gelip baktılar ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Konuyu Hakem Heyeti'ne taşıdım fakat gelen bilirkişi de yine aynı şekilde ölçüm yaptığını ve dolapta sorun olmadığını ilettiği için başvurum reddedildi. Ben bir anne olarak yalan mı söyleyeceğim? Bu aldığım Profilo marka ilk günden beri sorunlu fakat kimse yardımcı olmuyor. Hangi ürünü nerede nasıl muhafaza etmem gerektiği ile ilgili yeterli bilgim var ki yine bu sorun sürecinde servis tarafından birçok kez gerekli uyarılar tarafıma yapıldı ve tüm uyarılara uygun şekilde buzdolabını kullanıyor ve tüm ürünleri kendilerine özel uygun koşullarda saklamama rağmen hala sorun çıkarıyor. Bilirkişiye ve servise de bizzat bozuk ürünleri göstererek, madem bozuk değil diyorsunuz o zaman bunlar nedir? Şeklinde soru yöneltmeme rağmen bir çözüm sunmadılar. Bir anne ve bir tüketici olarak zar zor para biriktirip aldığım Profilo marka buzdolabı başıma bela oldu. Tüm zararlarımla baş başa bırakıldım.

19 Ekim 2024 09:39 (Şikayetten 10 saat sonra)

19 Ekim 2024 15:55

Beni aradılar ve bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. Ürünler bozuluyor, gelin göstereyim diyorum, bir miktar ücret verip değiştirelim diyoruz onu da kabul etmiyorlar. Ben bu sorunumu nasıl çözeceğim? Ciddi bir mağduriyetim var.

Dilek
24 Temmuz 2024 01:28
Profilo Ürünleri Donduran Bozuk Buzdolabı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İade Talebi

Hakan
29 Haziran 2024 23:29
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Mart 2024 02:35