Musa sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 16:28

Profilo altan donduruculu buzdolabımın kontrol ettiğimde buzdolabı kapısının sol alt köşeden patladığını fark ettim. Şimdi ürünün faturalarını kontrol ettiğimde ise garantisinin yeni bittiğini fark ettim. Garantisi biter bitmez böyle bir şeyle karşılaşmak çok kötü oldu. Çevremdeki herkese Profilo'yu almaya yönlendirirken şimdi karşılaştığım durumda yapacak bir şey de yok, ürünün garantisi biter bitmez böyle bir şey nasıl olabilir. Bu konuda ne yapabilirim?

11 Eylül 2023 15:50

Profilo buzdolabı garantisi biter bitmez dolap kapakları patladı. Kendim görevde olduğum için 3 ay evde yoktum. Eve gelince bu manzara ile karşılaştım. Genel teknik personel bunun yeni olmadığını öncesinde başlayan bir durum olduğunu söyledi. Bende kendisine durumu aktardım. Beyefendi ürünün garantisi yeni bit iş bu yüzden yapacak bir şey yok ücret li bir şekilde yaptırmanız gerekiyor. Dedi tamam bu yeni olmayan bir şeyde garanti devam ederken olmuş peki ben ne yapayım. Siz ürününüzün arkasında duramadığınız için ben tekrar para vereyim yaptırayım. Profilo pişmanlıktır. Tüm çevre Profilo aldırdıktan sonra öğrendim ne yazık ki bunu o yüzden siz hataya düşmeyin. Ürünüm kapaklarını bedelsiz değişimini talep ediyorum

Ek
Ek
26 Ağustos 2023 16:51 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Musa
Musa
06 Eylül 2023 11:51

Kesinlikle ne olursa olsun Profilo'dan uzak durun. Profilo pişmanlıktır. Tüm beyaz eşyalarım Profilo gelen yetkili servis bile dediği su bu bugün olmamış belli bir süre içinde olmuş durumumu anlattım. Açıklamalarını söyledim. Ama garantisi bitmiş. Şunu öğrendik kendi malının arkasında duramayan bir firmaya siz siz olun Profilo almayın kendi evim kardeşim ailedeki herkesin Profilo diye güvendik. Bizi perişan etti. Beyaz eşyada Profilo kapıdan uzak tuttun.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
21 Haziran 2023 22:22