Pegasus Kabin Memurunun Davranışı

Zuhal
06 Ekim 2023 22:23

İyi akşamlar. Bu akşam Samsun-İstanbul PC2795 sayılı uçuş nedeniyle yaşadığımız nezaketsiz davranış sebebiyle bu şikayet kaydını oluşturuyorum. 1B-1C numaralı koltuklara kabin bagajımızı yerleştirmek isterken, bagaj kısmında kabin memuru veya kaptan pilota ait olduğunu düşündüğümüz valiz ve takım elbise bulunmaktaydı. Valizimi yerleştirmeye çalışırken yer olmaması nedeniyle bize boş yerlere koyun, ileride yer bulun diye K**** hanım isimli kabin memuru yol gösterdi. 1A numaralı koltuk yolcusu henüz gelmemişken, bize ayrılan yerin neden dolu olduğunu sorduğumuzda A**** isimli kabin memuru çalışan 3 poşet olursa elinizde tabii ki yer bulamazsınız, kaç tane parça var bulun yer yerleştirin diye nezaketsiz bir şekilde arkadaşımı ve beni azarlar tarzda konuştu. Müşteriye verilmesi gereken hizmet kabin memuru için önemli olmayabilir, ancak Pegasus gibi kurumsal bir firma için önemli olması gerektiğini düşünüyorum. PC2795 sayılı uçuşu gerçekleştiren kabin amiri ve hostes çalışanlarınıza iletişim ve müşteri memnuniyeti ile ilgili eğitim verilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
11 Ekim 2023 22:25

Pegasus Kabin Memurunun Rencide Edici Ve Tehditkar Davranışı

16 Ekim 2025 10:19
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Temmuz 2023 10:57
Pegasus Personel Tavrının Saygısız Olması
Pegasus Personel Tavrının Saygısız Olması

06 Ekim 2023 19:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Uçuşta Kabin Ekibinin Uygunsuz Davranışları Şaşırttı

09 Temmuz 2025 12:39