Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Talebi Karmaşası: Havalimanında Fazla Bagaj Ücreti Sorunu

Fatura Talebi Karmaşası: Havalimanında Fazla Bagaj Ücreti Sorunu
30 Aralık 2024 15:52

Yurt dışı uçuşunda, hava limanında Self Servis bölümünde (mecburi) fazla bagaj için kredi kartı ile ödeme yaptım ve bana üzerinde ne yazdığı belli olmayan bir fiş verdi kiosk. İnternet sitesi üzerinden fatura talebimi ileten form doldurdum (kayıt no: 11420718) ayrıca telefon görüşmesi de yaptım onu ile alakalı. Uçuştan 20 gün sonra gelen maili yapıştırıyorum.

(Talebinize istinaden Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında fatura bilgileri sadece ileti alım sırasında belirtmiş. Olduğunuz kayıtlı mail adresine gönderim sağlanmaktadır.
Fatura yerine geçen elektronik biletlerinize www.flypgs.com internet adresinden “Bilet
İşlemlerim” sekmesinden ulaşabilirsiniz. Bunun için, Bilet İşlemleri ekranında PNR numaranızı ve soyadınızı girerek rezervasyon bilgilerinize ulaştıktan sonra, ekranın sağ tarafında yer alan “Makbuz ve E-Bilet Al” butonunu tıklamalısınız
Biletinizi acentelerden aldıysanız, faturanızı acentenizden temin etmeniz gerektiğini ayrıca hatırlatmak isteriz.
Pegasus Hava Yolları’nı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, uçuşlarımızda tekrar görüşmeyi dileriz)

Evet bilet şirketim tarafından aracı kurum üzerinden alındı. Fakat ben havalimanında bana ait kart ile ödediğim fazla bagaj ücretinin faturasını talep ediyorum. Normalde çok kolay erişilebilmesi gereken fatura talebinin neden bu denli zor duruma sokularak red edildiğine anlam veremedim. Sitede bununla alakalı bir sekme dahi yok. Sıradan otobüs firmalarında çok kolay erişilebilen bu sistem neden havayolu şirketinde olmaz.

08 Mart 2025 11:49

Pegasus firması belli ki buradaki şikayetlere bakmıyor bile. Bu firma için şikayet oluşturmak vakit kaybı olur.

Yaren sonuçtan hiç memnun değil

2 Kilo Fazla Bagaj İçin 2400 TL Ücret Ve 2 Aydır İade Yapılmıyor

Yaren
15 Eylül 2025 11:11
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Fatura Talebim 5 Gündür Çözülmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Gökhan
11 Ekim 2025 10:06
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Fazla Ödenen Bagaj Ücretimin 3 Aydır İade Edilmemesi Ve Bilgi Eksikliği

27 Eylül 2025 19:37

Figen
13 Mart 2024 19:01
Pegasus Airlines-www.flypgs.com Online Bilet Satışındaki Mağduriyet
Ata sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 14:05
Bagaj Hakkı Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu